duygulu62 Kızlar yoldayım hastaneye gıdıyorm sabah adet sancılarıyla uyandım kanamam var nolur dua edın 🙏
Aselinkooo duygulu62 Rabbim, selamet versin haftan çok iyi sıkıntı yapma canım 🙏🏻 kötü bişey olmaz Allahın izniyle
gulsuayan duygulu62 Rabbim yardımcın olsun kardeşim inşallah ya sağlıklı doğum yaparsın ya da kanamayı durdurur 1-2 hafta daha iyi bir şekilde bekletirler seni hakkında hayırlısı olsun Rabbime emanet 🙏🏼
Pirayeada duygulu62 benimde hareketlen yoktu korkmuştum nst ’ye girince rahatladım 35 de doğurdum ben
duygulu62 Busra2013 rahim ağzında incelme olmus 1 cm açıklık var suan da nst ye alacaklar smdı erken doğum riski var 37 yı tamamlamaya calıscaz dedı dua edın nolur 🙏
gldn065807 duygulu62 korkma 1 cm le kaç hafta bekleyen var inşallah sağ salim alırsın kucağına rabbim yardımcın olsun
Busra2013 duygulu62 korkulck bısı yoo bence bebek ıyıse haftası ıyı sezeryanla alsınlar bence rıske atmayın
mucizegebelik6 duygulu62 1 cm den birsey olmaz kuşum 1 cm ile iki hafta sonrasında doğum yapan arkadaslarim oldu hemde biri ikizdi sen Allah’ın izniyle 38 de fln doğurursun nst de iyi çıkarsa
Pirayeada 1oguzannesi merhaba ,bebek kuvezde 3 hafta oldu şükür iyi durumu büyüdü kilo aldı. Bir tek emme refleksi yok diye bırakmıyorlar
Happybsrn duygulu62 kız aynı zamandaydk senin ki aceleci çıkmış 🤣🤣 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 varmıydi bir belirtin aniden mi oldu korktum bende🙄🙄