Ebru-009 Gorkemm ben belirli gün ve haftalarda yaptım sözü nisani:). Düğünü de unutmasın bi zahmet:). Söz tarihimiz 19.07.2020 bizim için belirli gün sayılır fenerbahceliyiz. 2 tarafta;). 1907.
Ebru-009 19 mayısta tanıştık 30 ağustos nişan daha nolsun. Çocuğumuz gününü beklerse 23 nisanı yakalar ama beklemeyecek gibi. Sevgisini göstersin de herseyi hatırlamak zorunda değil arada jestler yapar dili kuvvetlidir.
guneyinannesi19 Naciyeylmz hiç önemsemem beni sevdiğini unutmasın yeterli böyle günlere fazla anlam yüklemem. Ama hiç unutmaz sağolsun. Kesin böyle şeyleri önemseyen biri olsaydım unuturdu tezatlık yasası gereği 😂
Yrnnry Naciyeylmz tanışma gunumuzu kutlarız sadce oda her ay cocek gınderır cok takılmamak gerekiyor bence boyle seylere
Tubmavi Naciyeylmz asla unutmaz ama olaki unuttu normalde niyetini bildiğim içim çok sorun etmem dalga geçerim ben zaten unutmamış kutlamış olurum mutlaka o da bi gün gecikmeli kutlamak zorunda kalır.
Armess_loya Dünya meselesi yapmam, yil dönümü ona has birşey değil ki, o unutursa, ben kutlarım sonuçda iki kişinin yıldönümü 🤷🏼♀️
Tubatuba25 Keşke her derdimiz bu olsa unutsun ne yapalım insan sevdiğini birgün değil hergun belli etmeli
Naciyeylmz Tubatuba25 hiç etmiyor güzel söz yok bazı kelimeleri salak ole değil gerizekalı öle değil aniden bagirmalar para vermez iki yıl olucak bir doğum günü nde çiçek pasta aldı şükür
Aylin_16 Naciyeylmz 6 yıldır evliyiz hiçbişeyin kutlamasını yapmadık dert de etmedim yıldönümü falan hiç ben bile hatırlayıp da yıldönümümüz bugün demedim unutuyoruz yani ikimiz de :)) doğum gününde bazen hediye alır ama öyle kutlama yapmayız normalde sevgi saygı sadakat varsa bence bunlara takılmamak lazım :))
Tubatuba25 Naciyeylmz Saygisiz benim koca gibi ben kendi haline bıraktım kötü söz sahibine aittir bana saygısı olmayan adam özel günümü hatirlasa ne olur zahmet buyurmasin
[silindi] Hicbisey yapmazdim yani cok onemsemiyorum ben boyle belli gunlerde yapilan aktiviteleri supriz olmuyor bana cunku biliyorsun ogun evlenmissin zaten.. Ben beklenmedik anda yapilan surprizleri severim esimde beni iyi tanir ve cok iyi becerir surpriz isini bende beklenmedik anda yaparim esime surpriz boyle daha bi heycanli oluyo sasiriyorsun ilginc geliyor insana.. Ne dogumgunummus diye hediye alinmasini severim ne sevgililer gunu ne evlilik yildonumu.. Benim icin en beklenmedik anda gelen en guzeli🌸
Sinoooom Naciyeylmz 1 buçuk yıldır evliyiz , yıl dönemini de unutsa özel günleri yada doğum günümü de tepki vermem sadece kendim derim gülerek unuttun mu diye ☺️ Sorun etmem böyle şeyleri yeter ki saygımız sevgimiz olsun kafasındayım , hediyeye fazla takılan biri değilim çünkü doydum o konulara maddi değil de manevi şeyler daha çok mutlu ediyor 🥳
Deletedmom7373700 Naciyeylmz ne sebeple unuttuğuna bağlı 😂 eşim asla özel günleri unutmaz mesela ama belki onun kafasını dolduracak kaygılandıracak bir dönemdir başka şeyler düşünüp stres altındadır o sebeple unutmuştur olabilir insanlık hali