Arzucaglar Lüleburgaz devlet hastanesi kadın dogum doktorları önerisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Arzucaglar Meyve P doktora gittim bende dogumu lüleburgaz devlet hastanesinde yapmak istiyorum orası nasıl biliyor musunuz
Arzucaglar Meyve Değil mi siz gittiniz mi burgaz devlet hastanesine dilara karabiber doktor varmış ona aldım randevu gidicem
Meyve Arzucaglar ben medikente devgin merte gidiyorum devlete ismet tosuna her ikisinde de doktorum var memnunum baya 😇
Meyve Arzucaglar bilmiyorum doğumdan çok korkuyorum o yüzden sezeryan doğumu seçebilirim eğer sezeryan olursa mecbur özelde olcak
Arzucaglar Meyve korkma canım Allah ne demişse o olur benimde bebiş ters duruyor dedi doktorum dönmezse sezeryan Olcak zorunlu zaten sezeryan sa kesinlikle devlette dogum olmalı
Meyve Arzucaglar ters durmaya devam ederse devlette doğurmalısın boşa para verme bence özele, ne güzel bedavaya sezeryan 😂
Arzucaglar Meyve yok zaten devlette dogurcam özeller bir dünya para olmuş oraya verdiğim parayla çcocuguma bişey alırım