Nrnsmt Zamanlagelen bende giyiyorum 38 haftalığım ve gayet memnunum canım . Sen neden memnun kalmadın
Zamanlagelen delettdmom66 memnun musunuz nasil dr lar asistan mi uzman mi ? Bir de nasl randevu bulup alabiliyosunuz
delettdmom66 Zamanlagelen taramalara gidiyorum şuan 15 haftalıgm netten alıyorum randevuyu canm bn memnunum
Ascianne Zamanlagelen ya hepsi asistan dalga geçer gibi ilgileniyorlar ultrasona girdim normal tutmuş bana diyor ki bebek nerde gösteriyorum bu bu kadar büyük mü diyor
Zamanlagelen delettdmom66 bende saimekadin da oturuyorum banada yakin orasi ikili taramayi orda mi yaptidiniz memnun kaldiniz mi ? Ya ben bakiyorum ama hep dolu diyor randevu alinmiyor
delettdmom66 Zamanlagelen 2li taramayı orda yaptrdm memnun kaldm canm online mı almaya çalşıyosun yoksa tellemi randevuyu kaç haftalıksn
delettdmom66 Zamanlagelen yanlz 12. Hafta gel diolar canm bnde 10. Hafta gitim dosya zor açtrdm karnm agrıyodu öyle açtılar sabh 7 bçk 8 gbi gir alrsn hafta ya verr
Zamanlagelen delettdmom66 ikili icin degilde normal kontrol icin gitsem mesela haftaya almiyorlar mi ? Tamam sabah bi deneyeyim olmadi :/
Zamanlagelen delettdmom66 siz ilk bastan oraya mi gittiniz hep siz nerde oturuyprsunuz ? Yoksa baska yere gidip oraya mi karar kildiniz
delettdmom66 Zamanlagelen ilk başta ankara hastane gittm kese içn gttm önce sonra bebek ve kalp atısını baktrmak icn gittim sonra tıpa geçtm
Zamanlagelen Ascianne Allah Allah enteresan oyle sey mi olur canim .. Ama iste cogu kiside iyi oldugunu soyluyor bir cok ozele gore bilmiyorum ki :/
Ascianne Zamanlagelen parasını verip uzman doktora gidersen güzel ama normal gidersen daha hiç bir şey bilmeyen insanlar ilgileniyor ama doğumu çok güzelmiş herkes diyor orda muayenesi sıkıntılı
Zamanlagelen Nrnsmt ben daha hic gitmedim canim baska bi arkadas memnun kalmamis. Sizde bastan beri oraya mi gidiyosunuz hangi dr gidiyosunuz doktor surekli degisiyor mu acaba ?