Haticecebrail Kan pıhtılaşmasından sulandırıcı iğne yapıyorum.Dün tetenoz aşısı yapmıştım bebeğime bir zarari olmuş mudur.Kalbine zarar vermesinden korkuyorum😔
Jan91 Haticecebrail neden olsun anlamadim, zarari olsa zaten hamilelere aşı yapmazlar, hepimiz yaptik
Babydream Haticecebrail hayır canım zararı yoktur rahat olabilirsin. Zaten bir zararı olsa doktorun mutlaka seni bu konuda uyarırdı. Bende oldum tetenoz aşısı sol kolum 3 gün çok ağrıdı ve bebeğimin hareketleri biraz daha azaldı o kadar onun haricinde içini ferah tut hiçbişey olmaz Allahın izniyle☺️
ebru2871 Haticecebrail bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum tetanoz aşımızıda olduk ama bebeğe zararı yok
sherlock Haticecebrail hayır yok merak etmeyin. Ama böyle şeyleri sonradan buraya değil de hastanede sorun şu ilacı kullanıyorum diye belirtin.
Haticecebrail Babydream Hemsireye belirtmistim zaten kan sulandirici igne kullaniyorum diye birsey olmaz dedi.Yine de şeytan vesvese veriyor diger bebeklerini kaybettin bununda kaybedersin diye..Bu yuzden tedirgin oldum😔
Babydream Haticecebrail bende ilk bebeğimi kaybettim canım ilk zamanlarda acaba bunuda kaybeder miyim korkusu vardı içimde ama sonrasında büyüdükçe hareketlerini hissettikçe o korkum yavaşça azaldı. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimi kucaklarımıza 🌸
Emineso Haticecebrail bende kullaniyorum canim enox hemde 6000lik doktorumda tetenoz olmami soyledi icini ferah tut lutfen
Haticecebrail Emineso bende 6000 lik kullaniyorum.Rabbim ilaçlarimizi bizlere şifa eylesin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah🤲🏻❤