Mevludedamgaci Aynur47 15 martta doğumum özelde doğum öncesi covid testi yapacaklarını söylediler, eşim aşısız olduğu için ona da yapacaklar annemin 2 tane aşısı olduğu için ona yapmayacaklarmış.
aksu5334 Aynur47 özelde yapmak zorunlu değil benimde ne olacağım pazartesi belli olucak direk alıyoruz da diyebilir. O yüzden yarın devlette test yaptırıcam. 300 lira alıyolar iki kişi için teste. ne gerek var
tugbaacng aksu5334 sezaryen olucaksanız tarih zaten belli, 2 3 gün öncesinde devlet hastanesinde ücretsiz test yaptırabilirsiniz. Normal doğumda da pcr istemiyorlar
Tazeanne0134 tugbaacng ben normal doğum istiyorum ama sezaryan olma ihtimali de var o zaman ne olacak
aksu5334 tugbaacng Belli değil işte normalde ayın 16sı gibi alırız demişti doktorum ama son gidişimde çok aşağıya inmiş dedi beklemeyebilir dedi. Pazartesi karar verecek hadi yatışını yapalım alalım seni sezaryene de diyebilir. O yüzden oazar gününden testimi vereyim hazır olsun diyorum
tugbaacng Tazeanne0134 normal olursa doğum aniden oluyor zaten teste gerek yok. sezaryen derse de gidip aynı gün bir yerde test verirsiniz yapıcak bir şey yok. Ama bi sorun tekrar her yerde kaldırdılar bu kısıtlamaları belki değişiklik olmuştur.
Geceler Özel hastanede Yatış verirken test yapıyorlar evet bende negatıf çıktım , sonra 2 gün yattm eve geldim nefes darlığı birdaha test verdim acilde pozitif çok da dikkate almayın yani özel hastaneleri doğruluk oranı sürüntüde daha çabuk çıkıyor
Tazeanne0134 tugbaacng anladım canım ne bilim ben hiç korona olmadım o yüzden testte vermedim bakalım ne olacak