Happyelf Daha epey var biliyorum ama her geçen gün oğluma kavuşmaya daha da yaklaşıyorum 🥰 ve 3 basamaklı sayılardan iki basamaklı sayılara düşmek içimi hoş ediyor😍😍 Sizin kaç gününüz kaldı yavrulariniza kavuşmaya ? ☺️🌺
Sedefoznur Happyelf bizde 106 ama çift rakama düşmeme az kaldı allahın izniyle hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah 🙏
Happyelf gulsuayan ayy ne güzel maşallah 🥰 rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı,sevmeyi,koklamayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🌺🌺🌺
Happyelf tugcesari sizinde az kalmış🥰 benden az olan herkese imreniyorum valla 🤣 hayırlısıyla kavuşun inşallah❣️
Happyelf bkt006 oyyy daha varmış baya ama olsun inşallah huzurlu sağlıklı bir süreç geçirirsiniz minik yavrunuzla🥰🥰
Mrv58 Happyelf bende aynısını diyordum bana çok uzak geliyrdu bide gebelik şekeri enfeksiyon ağrı çok ugrasiyrdm hiç gecmiyrdu ama geçti bı şekil cnm sennde hayırlısıyla geçer inşallah 🌺🥰
Melisagncm Happyelf son 55 gün hemen son günlere ışınlanabilsek keşke 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah ❤️🙏🏻🙏🏻
Busra2013 Happyelf allah ızın verırse sag salım alırsak kucagımıza allah bu duyguyu bu heyecanı ısteyen herkese nasıp etsın evladı olmayana hamıle olup bu gunu bekleyen herkese❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻