Cevizgiller FeriDee arkadaşım geçen hafta zorunlu sezaryan oldu 4500 TL ödemişler standart pakete. Sanırım paketlere göre değişiyormış 4500, 5500, 6500 ve 7500 TL şeklinde ama tam emin değilim gittiğimde görüşeceğim 32. Haftamda
Annecann Ben kontrollere özelde eda ülkğye gidiyorm. Ama doğumumu şehir hastanesinde yapcam inşallah. Sırf doğum ücretleri pahalı diye neden devlette o kadar sürünüyosunuz ki? Muayeneye oraya gitmeyince doğuma almıyorlar mı?
Duygu388 Kbranne bnm eşimin iş yeri orayla anlaşmalıı olduğu için 170 tl veriyorm bn doğum ücretide normal 5300 tl cnm
pinarpi Rintintin sağol kuzum önümüzdeki hafta bende gidicem ücretleri görüşmeye inşallah dinçer beyi de sorarım 😊
ikimelekannesii22 Ebru_3804 amin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🥰 böyle doktorlarda Allahından bulsun ne diyelim babasının hayrına bakıyor sanki
Zehraspl Minigim38 canim vasfiye develideydi en son sehir hastanesinemi gitmis yoksa gene hic ilgilenmiyo burda herkez sikayet etmis ilgisiz diye gidecek diyolardi gitmismi
Minigim38 Zehraspl sehir hastanesinde ismı cıkıyor randevuda vasfiye ve ilknur çöl madendag cıkıyordu ilknura aldim ama yorumlara baktim kötü yazmislar pazartesi günü akif yılmaza gitmeyi düsünüyorum
Zehraspl Minigim38 akif yilmaz benim dotmorum cok iyi bi doktor ikinci gebeligim ve gene onda yapicam dogumu biraz yuksek fiyati ama olsun bulur bulusturur gene ona giderm persembe gunu nst cektircem ve 14 15 mart gibi alalim bebegi dedi bakalim nasil olucam persembe gunu birde sahsi numarasini veriyor istedigin zaman ulasabiliyosun o da cok guzel oluyo tabiki
FeriDee Minigim38 İlknur bi değişik kadın. Çok ciddi ben hoslanmadim bide alttan muayene etmişti beni canım çıktı hiç kendini de bozmuyor
uraz_ve_annesi- Cevizgiller daha 15 haftalık olduğum için konuşmadım ama bir sonraki gittiğimde konuşacağım evet doğumu da orda yapmayı düşünüyorum nasip olursa
Duygu388 Kbranne benim bi sıkıntım yok cnm hamileliğin başından beri ona gidiyorm başka doktora gitmedimm ona takipliyim diye öncee şikayetini dinliyor sonra kontrol ediyor ve güler yüzlü kapıda karşılıyor seni doğumuda onda yapıcam herşeyimi biliyo çünkü
eminemre99 Zehraspl canım evet bnde ilk dogumu Akif hocaya gitmiştim . Allah kısmet ederse sizin doğum a kalmış sezeyan mi canım benm gittiğimde 2020 yılında idi kontroller 80 TL idi 10 nst idi canım sezeeyan yapmıştım 2500 yakındi şimdi kontrol ne kadar net ne kadar sezeryan mi oldun canim askeri personel indirimi var mı