Buraya daha güzel bir doğum hikayemi yazmak isterdim ama nasip değilmiş Perşembe sabahı suyum geldi önce idrar mi su mu anlayamadım (tuvalet ihtiyacınız yoksa istemsizce geliyosa tavsiyem hemen nolursa olsun hastaneye gidin) sonra eşime kahvaltı hazırladım ise gonderdim doktorumla tlfda görüştüm hemen gel deyince apar topar yola çıktık nst sırası beklerken istemsizce tekrar su bosaldi nst de sancı çıkmadı önce sonra doktor muayene etti gelen suyun dedi hemen yatış verdiler kasilmalarim başlamıştı serum takviyesi ise yaramadı akşam 7 buçuğa kadar sancılarım arttı hemşireleri çağırdım o sırada Allah razı olsun eşim çok destek oldu (sanci çekerken es desteği moral olarak daha iyi hissettiriyor)ebe eliyle muayene etti 7 cm olmuş dedi doktoru aradılar acil sezeryan dedi yarım saat içinde ameliyata hazırlandım spinal yapicam hem bebegi görmüş olursun dedi beni konusturdular korktuğumuz kadar kötü değil sezeryan bu arada 5 dakika sonra bebegimin ince sesini duydum bir buçuk kilo doğdu prensesim hemen uyuttular günde bir kere görmeye gidiyorum çok küçük süt sagiyorum ona az az geliyo ama olsun çok dua ediyorum toparlansin diye umudumu yitirmemeye çalışıyorum buda benim hikayem oldu Allah rızası için sizdende dua bekliyoruz teyzeleri uzun oldu kusura bakmayın🥲inşallah sizde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız yanımdaki beşik boş duruyor dışarıdan bebek sesleri geliyor ve moralim bozuluyo belli etmesemde