gzdkrck Kızlar selam gebeliğimi öğrendiğim günden beri asla uyuyamıyorum. Haftasonu bile sabahın köründe kalkıyorum. Sizlerde de böyle olan var mı? Bir de gebeler cok uyur derler 😂
Cigdemmylmzz gzdkrck ayy nerde kız ofiste iş başındayken uyuduğumu biliyorum ben kafam kalkmıyordu 😂😂
Ereeen gzdkrck ayy ben bilmiyodum ona rağmen tüm gün yatakta yatıyodum yada uyuyodum öğrendim hamile olduğumu hala öyleyim 😀
Drkmls gzdkrck ayyy bende öyleyim asla uyuyamıyorum ama doktor herşeyi uçta yaşarsın gebelikte dedi ya çok uyku ya uykusuzluk normalmiş yani
Mrv1007 gzdkrck özellikle son haftalarımda aslaaaaa uyuyamadım zombi gibi geziyordum, bende hiç o gebeler cok uyur durumu olmadı hiçbir zaman deliksiz sabaha kadar uyuyamadım
Gorkemm gzdkrck ilk üç ay ölü gibiydim valla normalde hayatta gündüz uyuyamam ama sürekli uykum geliyordu akşam bile bi bakıyordum TV karşısında uyuyup kalmışım sürekli uyku hali çok fenaydım ben 😂😂
gzdkrck Ayyy ne guzel uyuyanlara cok ımrendım su an😊 ben uyuyamıyorum hatta aksamları sızlanıyorum esıme ben neden uyuyamıyorum dıye. Gece uykularım zaten sureklı bolunuyo normalde delıksız uyuyan ben sureklı uyanıyorum😢