Sumiire Brvndkm 21 haftada düzenli hissedeöezsin ki sakin ol sen stres yaptıkça oda yapıyo bol su iç çikolata ye sol tarafına uzan dinle bakalım
kuzeymomsss Brvndkm bu haftalarda devamlı zaten hissedemezsin. 26 haftadan sonra artık daha net hissetmeye başlıyorsun 27 ve 28 haftalarda da neredeyse devamlı hissediliyor, canını sıkma 🌸
Ayliz_123 Brvndkm bende düzenli hissetmiyorum ama dün bişeyler yiyip oturduktan sonra farkettim hareket ediyor zaten bu dönemde nadir hareket ediyor lar biz hareket halinde oldukça onlar uyuyorlar canları istemediği sürece pek hareket etmiyorlar
littleangel22 Brvndkm normal cnm bende 21 haftalık oldum öyleyim bazen uzaninca bir iki oynuyor sonra yine duruyor gün içinde ayakta zaten hiç hissetmiyorum doktora demiştim bu haftalarda normal dedi
Brvndkm Sumiire 17 haftalık ken hissetim son bir hafta 10 gündürde net hissediyordum dün akşam dan beri böyle olunca korktum yani
nmtock41 Brvndkm 22.haftaya girdim hala düzenli değil ben de 17den beri hissediyorum ama 2 gün çok oluyorsa 1 gün az oluyor 28 e kadar böyle geçecek sonra hergün net olacak sanırım
Sumiire Brvndkm sen sakin ol o oynuyodur sen hissetmiyosundur bende 24. Haftada hissetmiyorum diye gittim meğer o oynuyormuş ben anlamıyomuşum istersen sağlık ocağına gidip kalp sesini dinleyebilirsin yakınsa için rahatlar
birguzelsyuleyman Brvndkm bende ayni haftadayim ve bu durumdan dolayi endiseliyim bebegin harketlerini bende hisetmiyorum dun doktora gitim hersey normal dedi sanirim bu hafta herkes boyle canim