Yasmn2409 Arkadaşlar 22+3 oldum hala bebeğimi hissetmiyorum çalışıyorum gün içerisinde hep ayaktayım akşam sürekli kendimi dinliyorum ama yok 😥🤷🏻♀️
ogrencianne35 Yasmn2409 ya acaba kilolu musunuz bazen kilolu gebeler geç hissediyormuş benim de ilk bebeğim 18 haftalikti hissettim ben 22.hafta da tekmelerini görüyorduk karnimi açınca
minikpandammmm Yasmn2409 ben çalışmıyorum da hep evde dinlenip takip ettim, sürekli doktora gittim hissetmiyorum diye bana da hep 1-2 haftaya hissedersin normal dediler. 23 un içinde hissetmeye başladım. Kilolu da değilim o kadar ilk bebek normalmiş canım
Yigiit_efeniin_annesiii Yasmn2409 24. Haftaya kadar normal sayılıyor size tavsiye vereyim sıcak bı duş alın karnınıza hafif dokunuşlarla masaj yapın su tutun sonra biraz tatlı şeyler yeyin sol tarafınıza uzanıp biraz bekleyin hissedersiniz büyük ihtimal 🙏♥️
Melekxcc Ilk gebelikte olabilir Bence doktorunuza danisin yinede siz ama hissetmeniz yakindir diye dusunuyorum.
Yasmn2409 Melekxcc doktoruma danistim normal demisti herseferinde haftaya hissedersin diyor ama tik yok
Melekxcc Yasmn2409 26 haftaya kadar ilk gebelikte normal deniyor ,Ben 17.haftadayim suan ve dün hissetim ilk tekmelerini cok kucuk dokunuslar ,Eger calisiyorsaniz belki o vuruslari kaçiriyorsunuzdur .