Dilara9406 Kizlar Ankarada nikah sekeri yapma vsvs gibi isler veren yerleri ariyorum lutfen bu konuda yardım edermisiniz bildiginiz organizasyon sirketlerinden iş veren filan lütfen yardim edin kizlar
Kasev Dilara9406 canım bilmiyorum ama iş ilanları sayfalarından bakabilirsin. Ya da kızılaya gidip araştırabilirsin
Hanifedurmus Dilara9406 kesinlikle internet Instagram vs. Üzerinden böyle bı iş arayışına girmeyin anında dolandırıyorlar çünkü ve bunu ispatlamak mümkün olmuyor.
Dilara9406 Kasev canim baktimda is ilanlari sitesinden guvenemedim yari cogu dolandiricidir zaten kizilayda nereye bakabilirim acaba
Kasev Dilara9406 konum tam bilemiyorum ama avm etrafında binalarda mutlaka bulunur. Başka türlü nasıl bulabilirsin bilemedim bu şekilde geldi aklıma
Kasev Yada kafana yatan ilanları önce araştırabilirsin mesela instagramda falan sayfaları olur mutlaka
Dilara9406 Kasev oyle yerler hep dolandirici canim ya bi cok sayfaya yazdim yemin ederim hicbirinden sonuc alamadim
Dilara9406 Hanifedurmus evet oyle canim maalesef bi cok yer kapora istiyo istemese bile degisik sekilde dolandiriliyo
Dilara9406 KkkkBbbb canim onada para lazim biseyler alip satmak için sonra cevren olmasi lazim bunuda araştırdım
KkkkBbbb Dilara9406 yo ben yapıyorum 0 sermaye ayrıca bütün dünya çevremiz sosyal medyayı güzel kullanırsak herkes çevre
Dilara9406 KkkkBbbb canım herkes yapmiyoki cok zor o is hem biseyler almadan bisey satamasin önce belki bi miktar harcayip gelirin getirmesi lazim 1 e alip 1 50 ye satman icin şart araştırdım cok iyi biliyorum