Melos12 2746_ oğlumun ismi Eymen Yağız💙 Allah nasip ederse şimdi kızım olucak onun ismide Eflin Simay💜
2746_ Emine2222 Mustafa bayılıyorum zaten hem abim ismi. Hem isimde çok güzel ama koymayabiliriz aile ismi olmayacak diye söz verdik eşi le birbirimize 🤣 ama ilk bebeğime kızımda yani baskı yapıldı şuan da hatırlatıyorum da umrumda değil 🤷🏼♀️Kısmet
2746_ Melos12 Eymen de herkesler de var yaa kız isimleri de çok güzel miş kucağına almayı nasip etsin cnm benim 😍
Buseveprensleri01 2746_ ayy bu isim konusunda bende çok kararsızım 3 yasinda bir oglum var ismi Muhammed Ege simdi ikinciye hamileyim hayirlisiyla sagsalim gelsin bu bebegimde erkek isim olarak miran efe veya mirza efe düşünüyorum bazen iki isimden vazgeçiyorum karar veremiyorum😑
2746_ Buseveprensleri01 hepsi çok güzel miş cnm da ben de iki isme karşıyım bende koydum ama napim yani babaanne ismi Hatice Ravza 🤣 ama isteyerek koydum sadece ilk başta çok söylediler benim ismde iki isim aynı babaannem Hidayet Aslı 🤣 ama Tek isimle devam edicem inş.
2746_ Eylüle denk gelecek inş. Erken de olabilir geç de olabir tam daha belli değil Eylül de olur sa Kız da olur da Eylül koyabiliriz erkek de olursa halen düşğnüyoruz🙄😏
Emine2222 2746_ bende mesla oglum olursa Mustafa Seyit 🤍 düsünüyorum kayinvabamin ve amcamin ismi Mustafa seyit de coook hosuma gidiyor 😍😍😍
Eda157 28+3 deyim oğlumu bekliyoruz ismi SARP✨ olacak ☺️ Kız olsaydı Yade, Naz, Defne isimlerini düşünüyorduk.
2746_ Emine2222 bence tek koymalısın yine senin bileceğin şey de iki isim çok saçma geliyor bana neden bilmiyorum