Busemommy Evet kızlar 38+3’üm son 11 gün kaldı yürüyüş, merdiven çıkma inme vs herşey yapılıyor ama benim kızımın gelmeye niyeti yok sizde durumlar nasıl ☺️
elizsmama Busemommy aa ben de 38+2 bende de ne sancı var ne açılma. artık ne zaman hayırlısıyla gelirse inşallah kendi bilir ☺️ sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💕
MrsMavis Busemommy bende de durumlar aynı sayılır 38+1 olduk yarın doktor randevum var bakalım ne durumda benim küçük bey en son 37+0 da cati muayenesi oldum 2 cm açıklık vardı ve kafası kanaldaydi nstde sanci da çıkıyor ancak hissetmiyorum. Hergun uyanınca acaba doğurur muyum diye bekliyorum 3 gun önce de nişanim geldi ama çocuğumun çıkası yok 🤣
Busemommy elizsmama amin canım inşallah hayırlısıyla gelsinler♥️🤲🏻 hiç sorma bende aynıyım tık yok artık günler yaklaştıkça heyecanda çoğalıyor bir an önce doğsada kucağıma alsam derdindeyim 🥰
Busemommy MrsMavis hadi bakalım hayırlısıyla gelsin minik bey🐣 bizde doğum pozisyonundayız hafif baskı dışında hiç bir belirti yok doktor kontrolümüzde geçen gündü onda da bişi çıkmadı nst de çok çok hafif sancı çıkıyor ama bnde hiç hisssetmiyorum nişanımda gelmedi 😳bizi bi erkenden korkuttu ilk 😅 üç defa alttan muayene oldum biraz açılman var dendi 35inci haftada snradan tık yok nazlı çıktı benm kız 🤣
MrsMavis Busemommy sağ salim kucağınıza alın inşallah benim doktorum 40 i görmezsin dedi ama bu gidişle görücez gibi duruyor 🤣 sevdiler içeriyi demekki 🤰
Busemommy MrsMavis amin canım inşallah sende öyle tek bir avazda😇 rabbim herkese sağlıklı kolay bir doğum nasip eder bebişlerimizede sağlıklı uzun ömürler inşallah 🤲🏻 Bana pek bişi demedi genelde kızlar erken doğar dedi ama ben pek sanmıyorum 🤣 içerisi rahat geldi miniklere 🤰🏼🥰