Dilara95 selinbirincisezen Allah askina ne derdin var yat uyusana oglum dogdu dogali uykuyu unuttum resmen gece 13456 defa kalkti sabahta 7 de ayaktaydi hamileyken keske deli gibi zıbarsaymışım hep dedim 🤣
Asliiiiaslannnn Pazartesi muayeneye gideceğim o gün 6+3 olacağım kalp atışı duyulur diyorlar ama transvajinal ultrasonda diyorlar sizce karın ultrasonunda duyulur mu
selinbirincisezen Asliiiiaslannnn karından duyulmazsa da endişe etme annesi daha çok minik, alttan muayenede duyabilirsin geç döllenme vs olmadıysa hem de çok daha net duyuluyor ben de alttan muayene ile 6+1 de duymuştum 😍🤲🏻
Damlahmett Asliiiiaslannnn canım ben 7 haftama yakınken gittim ama karından duyuldu alttan muayenede şart değil ki
Mehtapca06 Asliiiiaslannnn benim alttan baktılar kuzum bu ikincide öyle duydular ilkinde karından duymuslardi bunda duyamayinca alttan baktı duyduk
minikmucizemmmmmmm Asliiiiaslannnn karından duyulur canım bence alttan ultrason yaptırma duyamazsan bir sonraki randevu da git
Asliiiiaslannnn minikmucizemmmmmmm çok zor randevu buluyoruz eşim asker ilçe de görev yapıyor yokluktayız resmen 🤦🏼♀️
Damlahmett Asliiiiaslannnn yinede korkma ben de ilk başta kese görülmedi sonra oluştu ama karından belli olmuyordu alttan bakıldığında gördük bebeğimi ama korkulacak bir şey yok canım 😊🙏🏻
Asliiiiaslannnn Damlahmett benim ilk doktor kontrolüm olacak hamileliğimi öğrendim randevu bulamadığımız için beta hcg takibi yaptık ondan biraz tedirgin oldum
minikmucizemmmmmmm Asliiiiaslannnn yaa Allah yardımcıniz olsun canım inşallah gerek kalmadan duyarsın 🤲🏻🥰