Zeynhg Spiralim pazattesi gunu çıkarıldı 4 gun kanamam devam etti azar azar. Düşük riskim hala var progestan 200 ml sabah aksam kullaniyorum birde SEF 1000mlg. Zarari varmidir bebege.etrafinizda spiral ile hamile kalan varmi?
Bahar1508 Zeynhg ilk defa duyuyorum çevremde neredeyse herkes de spiral var ama hamile kalan görmedim duymadım acaba yanlış takılma doktor hatası ve ya spiral kalitesi ile ilgili bir şey olabilir mi şaşırdım bi an
Nihanus Zeynhg çok şaşırmadım annemde öyle kalmıştı kardeşime 15 yaş aramız. Yani neyle biz korunacağız hiç bir şeyede güven yok. Annemde bir sorun olmadı 39 yaşındaydı hemde doğum yaptığında
Mrvnehir208 Zeynhg etraftan birkac kişiden duydum spiralle hamile kaldılar olacağı varsa Allah nasip ettiyse korunurken bile oluyor iste spirali aldılar ve gebelik devam etti bi sıkıntı yaşamadılar
erdem_agah Zeynhg kuzenim ve komşumuz spiralle hamile kaldı ikisi de sağlıklı birer bebek dünyaya getirdi. Eğer nasipte varsa bir şekilde hayat buluyor işte. Allah size de sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
YaseminveMinisi Bahar1508 çok nadir olsa da bir kaç kişi de duydum. Hatta arkadaşım bebek düşündüğü için çıkartmak istedi meğerse takarken yukarıya takılmış dün ameliyat oldu öyle çıkardılar. Yani sorun olabiliyor yine de