Htcerdogn Kızlar 24+6 dayız. Bi kaç haftadır her akşam hareket ederdi yada ben ne zaman uzansam ne zaman yemek yesem hareket ederdi mutlaka ederdi. Kaç gündür hissetmiyorum hareket ettiğini belki günde bir defa felan. Neden acaba normal mi
Emelcmn Htcerdogn normalde 2 saatte bir hissetmen lazım , sağa sola dön, çikolata ye , yada hangi pozisyonda hareket ediyorsa onu yap. Öksür mesela bunları dene , eğer uzun süre az da olsa hissetmiyorsan hastaneye git derim bı an önce
edis22 Htcerdogn 26 27 haftalara kadar duzensiz olabilir hareketleri merak etme ama eger eski gunlere gore cok azalmissa bi dr la danis icin rahatlasin diye
DilaraArslan07 Htcerdogn Aynısını 2 gün önce yaşadım kuzum 2 gün bekledim dün gece gittim herşeyi normaldi bazen yapabiliolar top gibiydi benimki elleri kolları düz değildi ondan galiba hissetmedim bugün de içerde 2. Dünya savaşı veriyor beyfendi içini ferah tut devlet hastanelerin acillerinde nöbetçi kadın doğum oluyor ultrason la bak için rahatlasın😊
Htcerdogn Emelcmn şimdi kaç dilim tatlı yedim hareket etsin diye su içtim bide soluma yattım 10-15 dk dır karnıma dokunuyorum itiyorum ama etmiyo. Normalde zaten ben yatar yatmaz kendiliğinden ederdi.
Damlaaamm Benim başımada gelmişti geçenlerde çok korktum hastaneye gittim hemen hiç ertelemeyin gidin sizde içiniz rahat etsin en azından
Htcerdogn Damlaaamm gerçekten şuan korktum ya. Normalde uzandığım an edersi şimdi tatlı yedim soluma yattım etmiyo :( doktorunuz ne demişti
Damlaaamm Htcerdogn arada böyle olabilir demişti ama insan kendini kötü hissediyor bi gün öncesi çok oynayıp ertesi gün az oynaması insanı korkutabiliyor
DilaraArslan07 Htcerdogn Benimde öyle birde baya hareketli ben 1 buçuk gün yinede bekledim ilk hamileligimiz ya ondan galiba bide uyurken çok buzuyolar kendilerini benim oğlan ayaklar havada eller kafasının üstünde top gibiydi mesela şuan da yerinde durmuyor😂😂
YaseminveMinisi Bizimkine ben tembel diyordum. Bir gün biraz hareket etse ertesi gün beni endişelendirirdi çünkü hareket etmezdi pek. O sıralarda günü gününü tutmayabiliyor.33,34 haftalık olunca biraz hareketli oldu yani.
Htcerdogn YaseminveMinisi bende tam tersi aşırı hareketli derdim inanın sürekli hareket ederdi o yüzden korkuyorum 🥺
edis22 Deniz9306 aynen benimkide ya🤭 gece uyudugumda hareket ediyor sabah uyaniyorum bakiyorum hala harekette ben kalktimmi o uykuya geciyor🥰🤭
Defnenin_ebeveyni Hareket etmemesi konusunda bende sıkıntı yaşadım. Çikolata yedim portakal yedim normalde fazlasıyla tepki verirdi ama o süreçte hiç hareket etmedi. Gün içerisinde çok yorulmuştum o gün bebeğim hiç hareket etmedi . Ertesi gün öğlene kadar bekledim dayanamayıp doktora gittim . Biz çok yorulduğumuzda bebekler de yorulurmuş ve uyuyabilirlermiş 48 saate kadar uyuduğu olurmuş boşuna evham yapmışım . Sende sıkıntı etme büyük ihtimalle uyuyordur herhangi bir leke kanaman yoksa için daha da rahat olsun . Yine de doktora gidebilirsin bir sıkıntı olmadığını onlardan duymak bize daha iyi geliyor .
Htcerdogn Defnenin_ebeveyni çok şükür hareketsizliği dışında hiçbi sıkıntı yok. İnşallah uyuyodur sadece 😓