Esila75 Çok güzel duygular yaşıyoruz sayılı gün çabuk geçer derler gerkekten öyle ağrısıyla sizisiyla rabbim hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip etsin kizlarsizin ne gibi sıkıntılarınız oldu bu dönemde 😊
miyopmom Esila75 domates soslu ve salcadan uzak durmam gereken doneme geldim midemi cok rahatsiz ediyor ishal donemi gecti gibi arada gelip gidiyor o ara hemoroidim tekrar sisti onun disinda artik agirlastigimi hissediyorum zorlaniyorum sanirim 9 kilo felan aldim halbuki fazla yemiyorum ama cok dikkat edemiyorum yumurtayi cok sevmiyorum mecburen yemege calisiyorum ama migdem bulaniyor 🤢 oyle her halimize sukurler olsun 🥰
Syldz45 Esila75 yaa 😂 1. Ve 2. Tirimester gibi geçsin inşallah 3.trimester umarım yaşamam öyle sıkıntılar 🥰
Melisa-97 Esila75 Canim Haziran İlk Haftası yada İkinci Haftasi Dedi Bakalım Artik Ne Zaman Olur, İkinci Doğumum Olucak Allahın İzniyle 🥰
Esila75 miyopmom bu dönemlerde salçalı yiyecekler sıkıntı mı canim bir bilgim yok onun için soruyorum
miyopmom Birde hamileligimin basindan beri gidip gelen bi enfeksiyonum var, kizlar biede bir sey soracagim benim vajina yanaklari sanki boyle sis oluyo gibi bazen degisik hissediyorum anlamiyorum
Esila75 miyopmom canım o bende de oluyor büyüme olucekmis öyle duymuştum her noktamız değişecek galiba öyle gözüküyor 😂
pelinvebebisi miyopmom bende de var bi de fena ağrı oluyor orada 27+3 um sanırım kemiklere baskı oluyo ondan