Fadime_1626 Arkadaşlar detaylı ultrason kaçıncı haftaya kadar yapılıyor? Eşimin işi gereği şehir değişikliği yapacagız en saglıklı hangi zaman aralığı olur? Birde bursada özel hastahanede iyi olan bir kadın doğumcu önerir misiniz😊🥰🥰🥰
minikpandammmm Fadime_1626 21-22-23 te gidin. Erken gitmeyin. Bebek büyüyor daha net görünüyor . Hatta ben 21 de gittim. Perinatolojj uzmanı 23 te bir daha bakalım dedi.
Busradogann Ben Bursa’da yaşıyorum bugün yaptırdık hatta detayliyi. 19 ile 23. Hafta arası oluyo. Medikal park Sibel ozsoya gidiyorum mukkemmel bı kadın ben memnunum.
Btlsa Busradogann medicalpark detaylı ultrason ve doğum ücretini biliyor musunuz bu sene doğuma ne kadar istiyorlar acaba
Fadime_1626 Çok teşekkür ederim peki birşey daha sorsam. Gitmeden önce detaylı ultrason olarak belirtiniz mi doktırunuza kaç saat sürüyor
Busradogann Hayır bunu Dr kendi istiyor. Ben normal kontrole gittiğimde 20 haftaliktim 21. Hafta detaylı için randevu al dedi zaten onu kadın doğum çekmiyor radyolojide çektirip aynı gün doktoruma gösterdim bide o baktı ekstra. Öyle yani ama siz gidip ben şu haftadayim detaylı cektirmedim derseniz yönlendirir
Busradogann Meltem_Akgn3 yani normal muayenenin bebek için daha kapsamlı halı gibi düşünün. Burda bütün iç organlarına bakıyorlar kalbine bobregine akcigerine kulağına dalagina vs tek tek parmaklarini bile sayıyor sonra rapor veriyor hemen kendi doktorunuz da o rapora göre müdahale edilecek bişey varsa mudahele ediyor yada doğum sonrası takip edilecek diyo öyle yani
3oglanannesi Meltem_Akgn3 ultrason da bebeğin herşeyi ni inceliyor organlar kol bacak damarlar eşi suyu rahşm ağzı ölçümü falan sadece ultrason yani alttan muayene falan olmaz
Fadime_1626 Bizde Batmandayız eşimin işi gereği burada da medical park var benim doktorum da burada, 22. Haftada gel detaylı ultrason için dedi ama 22. Haftada bursada olacağız o yüzden sormuştum. Alttan muayene olmuyor dimi
Busradogann Fadime_1626 yok alttan muayne yapmıyorlar bu haftalarda yani ekstra bı durum olmadığı sürece
Busradogann Btlsa ben ücretlerini bilmiyorum özel sağlık sigortası olduğu için herşeyi kapsadığından ne yalan soylim sormuyorum bile ücretini
Meltem_Akgn3 3oglanannesi teşekkür ederim 🥰 rahim ağzı ölçümü alttan olmuyor mu ki salı günü gideceğim de ben detaylı için bilgim yoktu
3oglanannesi Meltem_Akgn3 karından da yapılıyor bende rahim ağzı kısalma yapıyor hiç alttan ölçmediler daha