33NAZ 12 haftalığım bebeğim yüz üstü yatmıştı cinsiyetini göstermedi.. doktor 13 eylülde gel dedi o zaman 14 haftalık felan olucam kesin söylerim dedi ama ben meraktan catlıyorum 8 eylül doğum günüm o zaman 13+3 oluyorum acaba döner mi bebeğim gösterir mi ? 🤔
Tubabora 33NAZ göstermedikleri zaman koz diyorlar genelde Benin kızımda öyleydi eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah🤩🙏🏻
Hulyaaaaa75 33NAZ valla canm ben 14 haftalıkken gittm yuzu donuktu malesef göremedik yarn 18+5 oluyorm gidicem inşallah hayrlayla saglklı haberni ve cınsyetnide öğrenirm çok merak edyprm bnde senn gbi artk alsverse baslamak istyorm ❤️😍
Agg0207 14 te en kesin bilgiyi alırsın canım bana 13. Haftada erkek dedi yanılmış doktora sonradan kız oldugunu ögrendik
Agg0207 33NAZ bulantım olmadı sivilcelenmem olmadı baş agrısı kusma halsizlik falan hiçbirşey olmadı çin rus takvimleride tutmadı bende 23. Haftamdayım 😊
Sedahoca 12 haftalıktan 16 ya kadar hep erkek dendi.16 da kız olduğunu öğrendim . Belirtiler; göğüste büyüme kararma ,sivilce ,duygusallık,uyku,mide bulantısı,baş ağrısı,bebek solda ve kasıkta ,Çin takvimi tutmadı,yüzük testi tuttu.🦋sonuç Bade 💕