SelinHalistoprak Kızlar klavyemin oto düzeltmesini nasıl kapatabilirim çok rahatsız edici olaylar geldi başıma düzeltme yüzünden kapatmak istiyorum yazmak istediğimin aksini yazıyor telefonum Samsung a12
Ozgekaraoglu Merhaba klavyeyi açtığınız zaman sayıların üzerınde ayarlar işareti varsa ona basıp ön görücü yaziyıya tiklayarak kapatabilirsiniz , benim samsung a70 bemde en azından böyle canım 🤷🏻♀️
Ozgekaraoglu SelinHalistoprak 😂 allah iyiligini versin bacım 😂 normalde öngörücü yazı kapandıginda gidiyor ama sen dili nasıl değiştirdin be bacım ya 😂🤦🏻♀️
SelinHalistoprak Ozgekaraoglu cok marifetliyim dünden beri dili ceviremedim aynı harflrr var önerilerde gavurca yazıyor 🤣🤣🤣
Ozgekaraoglu SelinHalistoprak anam böyle bişey yaşayacagını bilsem hiç demezdim vallahi 🤦🏻♀️facebook varsa ordan ss li iletisime geçelim istersen 🙏🏻
SelinHalistoprak Ozgekaraoglu senin sucun değil kız ben teknoloji özürlüsüyüm 🤣🤣🤣 İbrahim selin halistoprak adım
Ozgekaraoglu SelinHalistoprak kız bacim benim bu formda sorun vardi giremiyodum ya ben 😭 duzelmiş bildirimler daha yeni geldi 🙏🏻