Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim. Henüz yolun başındayım ama allahın izniyle her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum. Bu ay hamile kalmak için yaptıklarımdan bahsedeceğim, belki birinize bile olsa faydam dokunur.
Bebeğin sağlıklı gelişimi için aylardır folik asit kullanıyorum. Zaten buradaki herkesin bunu kullandığını düşünüyorum. Haricinde eşim de ben de günde 4 damla d vitamini ve bir tane çinko hapı içtik.
Adet bitiminden sonra birer gün arayla yumurtlama günü de dahil birliktelik yaşadık. Sonra covid pozitif çıktığım için devamı gelmedi. Covid olmasam adete kadar gün aşırı ilişkiye devam ederdim. Doktorum haftada en az üç ilişki demişti çünkü.
Bundan sonraki kısmı belki içinizde duyan olmuştur ama ben bilmeyenler için anlatmak istiyorum. Bu ay hamilelik için sayı sekansı uyguladım. Şöyle bir şey hamilelik için sayı dizileri var. Bu sayıları tek tek okuyorsun ve okurken de hamile kaldığını, bebeğin büyüdüğünü imgeliyorsun ve gerçekten hamile kalacağından emin bir tavıra bürünüyorsun. Sayıların şifası şu şekilde; sayıların bir titreşimi olduğu ve bunları tekrar ettikçe sizin auranızdaki düşüklükleri, olumsuz inançları düzeltiyor. Ne kadar inanırsınız ya da inanmazsınız bilemem ama ben bu sayıların hayrına inanıyorum. Hayatımın başka alanlarında da özel sayıları kullandım. Allahın izniyle her seferinde hayırlı sonuçlar aldım. O yüzden de uzun uzun yazmak istedim. Burada her yolu deneyip hamile kalamayan bir arkadaşa bile faydam olsa, hayır duasını alsam ne mutlu bana.
Hamilelik için sayı sekansı 1899911 bu sayıyı tek tek ve ara vermeden okuyorsunuz. Yani bir sekiz dokuz dokuz dokuz bir bir şeklinde. Herhangi bir okuma vakti ya da sınırı yok. Ne zaman ne kadar okumak isterseniz o kadar okuyabilirsiniz. Okurken hamileymişsiniz gibi imgeleyin, umut dolu olun ve allahın izniyle bebeğimi kucağıma alacağım gibi olumlu şeyler düşünün. İsterseniz karnınıza kolunuza falan da yazabilirsiniz. Ben zaman zaman karnıma zaman zaman koluma yazdım ama her aklıma geldiğinde bolca tekrar ettim sayıları.
Hamilelikle ilgili başka sayılarda var. Bence her şeyi denemesine rağmen hamile kalamayanlar blokaj kaldırma sayısını da denemeli. İnsanın atalarından bile olumsuz inanç mirasları kalabiliyor ve hiç farkında bile olmadığımız şekilde hayatımızda engeller yaratıyor. O yüzden blokaj/engel kaldırma sayısı 91688. Yine dokuz bir altı sekiz sekiz şeklinde okuyacaksınız.
Hamile kalan ama düşük riski, erken doğum riski olanlar için ya da vaktinde doğum yapmak isteyenler için uygun tarihte gebelik ve doğum sayı sekansı: 1888771 yine tek tek okunacak rakamlar. Ben hamileliğimi öğrendiğim için şimdi bu sayı sekansına geçtim. Hatta koluma yazdım hemen.
Bir de tedavi gerektiren durumlar için olanlar var. Onları da kısaca yazayım.
Cinsel hormon normalizasyonu sekansı: 519 318 914 019 bu sekansta aralardaki boşluklarda bir nefeslik ara verilecek. Beş bir dokuz (nefes) üç bir sekiz (nefes) dokuz bir dört (nefes) sıfır bir dokuz şeklinde okunacak.
Yumurta hücresi normalizasyonu: 888 319 914 718 (tek tek ve boşluklar bir nefes ara vererek okunacak)
Sperm hücresi normalizasyonu: 319 814 888 918 (tek tek ve boşluklar bir nefes ara vererek okunacak)
Bi de hepimizin bir gün ihtiyacı olacağına inandığım normal ve kolay doğum sekansı : 5421555
İnşallah size bir faydam olur. Tez vakitte hayırlı haberler alırsınız allahın izniyle. Beni de dualarınızda unutmayın 🙏🏻