Hande1nur Nurrr499 ben hamilelikten önce düzenli gidiyordum ama hqmile kalınca doktorum asla dedi israrla,bebeginden önemli degil dedi hamilelik sobrasi artik
aksu5334 Nurrr499 kanıtlanmış bişey yok ama yapılması önerilmiyo. Zaten yapan yerde duymadım🤷♀️ Yapmadılar bana
Svvl34 Nurrr499 Doktorum söylemişti iyi değil önermiyoruz diye.Hamilelik öncesi hiç bir sıkıntı yok, sonrası yine emzirmen bitene kadar yaptıramıyorsun… Onun yerine sir ağda vs öneriliyor..
Kbramsa Nurrr499 lazerle ilgili bi sakınca yok ama kasılmalar bebeği etkileyebilir diye riske atmıyoruz dedi bana gittiğim yer
Nurrr499 Ben yarıda birakmak durumunda kaldım haliyle cıkanlar oluyor onlarada agda vs degdirince incelmişken tekrar canlanıyor tüyler. Ne alabiliyorum ne gidebiliyorum😓
Esra_G Haftamdayım ben de doğuma temizlik olsun önden 2 3 seans gideyim dedim doktorum onayladı bebekle bi ilişkisi yok lazerin, yaptıracağım yerde doktordan onay kağıdı istedi başlayacağım yakında. Bitirmek için olmasa da hafif bi temizlik için gidicem mecbur karnım çıktıkça kendim yapamicam zaten
Deniz9306 Ben ağdadan bile korkuyorum lazere gidemem ya 🙈hamile kalmadan önce lazere gitmiştim ama az az çıkıyor yine onlarıda mecbur jilette hallediyorum. Agda zararlı olurmu sizce 23 haftadayım. Bazıları agdayada karşı.
3oglanannesi Nurrr499 benim kız kardeşim güzellik uzmanı lazer epilasyon yapıyor sakın abla dedi o ışınlar kemiğin kadar gidiyor bebekte leke yapıyor dedi Alex cihaz için konuştu tabi bende yarıda bıraktım doğumdan sonra artık yasak zaten bana da erken doğuma neden olacağı için
Mrvnehir208 Nurrr499 ben yaptiriyordum lazer epilasyon hamile kalınca dondurdum seansları doktorum devam etme dedi rapor verdi epilasyon merkezi verdim doğumdan sonra devam edebilmem için bebeğe zararı varmış devam ediyorsanız kesmeniz lazim
Esra_G Nskyhn evdekiyle merkezlerdeki arasında fark yoktur diye düşünüyorum 🤔 doktorum onayladı o yüzden ben de içim rahat gidicem