Gulnur Slm kizlar bu ilaci kullanan varmi ne zamandir kullaniyorum ama sabah ac karnina icicnde bugun karnim agrdi mide yanmasi mahfoldum
essrakenan Gulnur bana da doktorum sabah kahvaktidan bi saat once ic mideni rahatsiz ederse aksam yatmadan da icebilirsin demisti.bende aksam iciyorum.
gunaynur Gulnur ben de içiyorum. İlk başlarda acayip mide bulantısı yapıyordu. Şimdi biraz alıştım sanırım ilk zamanlar kadar yok. Sabah içiyorum sonra 1 saat daha yatıyorum kalkıp kahvaltımı yapıyorum.
burcuali38 Gulnur ben akşamları yemekten sonra içiyorum 3 aydır kullanıyorum hiç bi bulantı falan yaşamadım sanada öyle tavsiye ederim akşamları iç
Dyg Ben hamile olmadan önce başlamıştım kansızlık nedeni ile hamilelik süresince de kullanıcım galiba alışıyor insan zamanla ya mide bulantısı çok olunca bikaç gün ara verip devam ediyorum yada gece yatmadan önce de içebilirsin doktor öyle demişti
Melmus Doktorum bana kahvaltıdan iki saat sonra içmemi söyledi. Bende öyle yapıyorum herhangi bir problem yaşamıyorum. Sadece kabızlık sorunu yapıyor biraz. Ama tok karnına yada yemeklerle almayın. Ilacın hiç bir etkisi olmaz
caglacaglar Gulnur ben bir gun ictim ve bir hafta kasintiya kaldim doktorum hemen biraktirdi suan surup seklinde iciyorum oyle daha iyi oldu
___3bruli___ Gulnur ben gyno ferro saol u gece hafif aç karnına alıyorum midem çok rahat... gebeligimin ilk zamanlarda sabahları aliyordum kusuyordum yoksa doktoruma danıştim gece almamı önerdi ama hafif aç karnına al dedi çok şükür bi sorun kalmadı
___3bruli___ Gulnur benim öyle değil ben günde 1 tane alıyorum onu gece hafif aç karnına alıyorum ve uyuyorum