Umutipek ZeyooZ 😍😘guzel yurekleriniz sayesinde asil ben hala benim gibi dusunen insanlarin olmasina cok sevindim😊
Mnglr Gerçek zafer bizi biz yapan Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anlayabildiğimiz zaman yaşanacak canım oğlum..
Pamuk37 Birlikte ilk zafer bayramımız bebeğim. Çok yaşasın Bu zaferi tattıran Mustafa Kemal Atatürk'e.
AselinAnnesii adm Heyyo bu senenin en büyük zaferi bizde mucize bebeğim benimle doktorlar bu zaferi kaybetti zafer bayramımız kutlu olsun hamişler 💜😍😁😗
Takasu adm zafey bayyamimiz kutlu olsun annecimm.. biz seninle daha ne zafeyley kutlayacagiz insallah.. dogumumu kutliycaz, birinci- ikinci yaş günlerimiz, okula baslamam, bitirmem ve daha neleer neleeeer 😍😍😍
deletedmom6295 adm hadi bana kurtuluş mücadelemizden ve atamızdan bahset annecim? Seneye zafer bayramında asker abileri görmeye götürecek mi babam beni?
Gzmclkts adm Doğduğumda ben de Atatürk’ün izinde harika bir çocuk olacağım! Zafer bayramımız kutlu olsun 🇹🇷
MgeTimurhan Henüz 28 haftaligim annemin karnindayim... Benim adim Mustafa Kemal annemle babam bana bu ismi koydular , kahramanimizin ismini en iyi sekilde yansitmami ve Mustafa Kemal ATATURKUN izinden gitmemi istiyorlar ... benim ilk zafer bayramim kutlu olsun amcalar teyz ler 😊
cyln9001 Tüm Türkiye'nin ve bizim zafer bayramımız kutlu olsun anneciğim dünya üzerinde hep barış olsun. Temennimiz sehitsiz bir Türkiye olsun 🙏
Umutipek Kizlarr adminin yaptigini gordunuz mu 58 oy almis bir mesaj yerine 45oy almis bir msji bildirim olarak yayınlamış.bu ne perhiz ne lahana tursusu gozumde bittirdiniz kendinizi...
Bebisko #bayramdır #gururumuzdur #kutluolsun #30Ağustos #ZaferBayramı Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının Tüm dünyaya Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk Bayrağı'nın ilanıdır. Kutlu olsun... 🇹🇷 CANIM ATATÜRK ♥🇹🇷 Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK Başta olmak üzere Vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 🇹🇷♥ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ♥🇹🇷 minnettarız 🙏🙏🙏
Umutipek Umutipek 61 begeni ve onca yoruma karşılık 47 begeni alan bir mesaji bildirim olarak gondermekte nesi.adaletsizsin admin.senin en cok begeni alandan kastin neydi anlamis degilim.yazik....
ZeyooZ Umutipek valla ayaklanma cikarcaktim 🙈 geldi bildirimin canim ama ekrandaydi simdi kayboldu gitti, mesajlar kisminda bile yok 🤷♀️
adm En çok beğeni alan iki mesajımızı 30 Ağustos bildirimi olarak gönderdik. Bildirim altyapısı yüzünden uzun olanı iPhone, kısa olanı ise Android telefonlara gönderdik. Bilgilerinize saygıyla sunarız:)