Cansucgn 14 haftama girmek üzereyim aşırı miğde bulantım var su bile içemiyorum. Benim gibi bulantı çekenler ne yapıyor 😞
Isilay83 Cansucgn İlaç kullanıyorum bende 11 haftama girdim ama banamısın demiyor ilaçlarda midemi yoruyor :( allah yardımcımız olsun
ada58 prilam kullanıyorum gece 2 adet. kahvaltıdan sonra başlıyor bulantılar geceye kadar gece 12 de geçiyor sabah yine devam , 14. haftaya gireceğim azaldığını hissediyorum ama geçmiyor işte. 16. haftadan sonra rahatlarsın diyor herkes
Cansucgn Elenatal 2 kullanıyorum sanki onu kullandıkça dahada midem bulanıyor. Mide bulantısı içinde prilam dr kullanıyorum ama banamısın demiyor.
esraizmirli Cansucgn 4 tane kullanabilirsiniz gece yatmadan 2 tane alın gündüzde 2 tane daha içebilirsiniz ☺️
Cansucgn ada58 doktorum gece yatmadan iki tane iç dedi fakat ben açıkçası bir gece yatmadan bir de sabah kalktığımda içiyorum
ada58 Cansucgn sabah kalkıp içtiğinizin hiç faydası olmuyor denedim. bulantıya en etkili olması için gece 2 almalısınız deneyin bana hak vereceksiniz gün boyu kusturmuyor beni. bir defa bile kusmadım bulantım elbette oldu
ada58 1Pamuk prilam ilacının özelliği o zaten. etkinliği 2 adette maksimuma çıkıyor ve mutlaka gece alınması gerekiyor. gün içerisinde yine devam eden bulantınız varsa öğlen 1 tane akşama doğru 1 tane daha içebilirsiniz. maksimum 4 hakkınız var zaten. 4 te kullandığım oldu ama gece 2 yetiyor bence tüm gün idare ediyor. doktorlar da o şekilde tavsiye ediyor rahatlıkla içebilirsiniz
1Pamuk ada58 yarın akşam o zman 2 tane birden içim bende ki Dr olan sorun yok herhalde aynıymış diyip bu ilacı vermişlerdi
ada58 1Pamuk benm standardım mutlaka gece 12 den sonra 12-1 gibi ne zaman denk gelirse 2 adet içiyorum çok rahat uyuyorum. sabah uyanır uyanmaz da asla bulantım olmuyor ama kahvaltıdan sonra 1-2 saat içinde hafif başlıyor tüm gün hafif şekilde devam ediyor aşırı bulantım olursa öğleden sonra 1 tane daha alıyorum . prilam dr aynı ialçtan bahsediyoruz 🤗
1Pamuk ada58 yaaa siz içip aç karna uyuyor musunuz öyle mi anladım ben bu gün içtim 9 da valla 😅😅direk iki tane 😕
Cansucgn ada58 gerçekten dün denedim bugün mide bulantım neredeyse hiç olmadı iki tane içtim gece size çok dua ettim teşekkür ederim 🙂
ada58 1Pamuk yazmıştım ya gece 12 ya da 1 de içiyorum akşam 8 gibi yemiş oluyorum zaten en geç. sabah kahvaltıya kadar bişey yemiyorum kahvaltım ortalama 11 gibi oluyor