Aslicrn İyi akşamlarrr. Kızlar son 3 4 gündür kasıklarımda aşırı baskı var iki büklüm yürüyorum resmen belim ağrıyor artık iyice zorlanıyorum sizde durumlar nedir sizinde varmı baskılar ve bu baskılar başlaması doğum belirtisi mi. siz neler yaşıyosunuz
Ef4nan Aslicrn canim benimde öyle bu aralar kasiklarim cok agriyordu gittim doktora bi sorun çıkmadı son ayımız olduğu için sayılı gün ya ondan nts bile girdim grm sancı yoktu gayet iyidi bebegimde aynı sekilde sıktı yapma
betulyc Aslicrn çalışmaya devam ediyorum ara ara sancılarım oluyor yürüyüş yapınca kendime geliyorum sürekli hareket etmeye çalışıyorum
_edaa Aslicrn ben aynı durumdaydım doktora gittim 4cm açıklık varmış yatırdılar 36+1de doğum yaptım. İhmal etmeyin bence doktorunuzu bilgilendirin, geçmiş olsun 🙏🏼
Aslicrn Ef4nan ya içim rahatladı bende her hafta gidiyorm artık çok zorlamaya başladı sağ salim kavuşsak bi an önce
Aslicrn betulyc ben oturmuyorm bile gün içinde 2 yaşında kızım var o yüzden çok yoruluyorum belkide ondan oluyo ağrılarım
Ef4nan Aslicrn inanın benim de halim kalmadı artık sancidan ağrıdan uykusuzluktan bi an önce doğsun istiyorum ama gününde gelsin 40 tam olsun sağlıklı olsun ztn bu ay son günümüz.
Aslicrn _edaa doktoru aradım sordum bana gelip giden bir ağrı yoksa sıkıntı yok dedi artık doğum yaklaştığı için aşağı baskı yapabilir dedi benimde öyle gelip giden ağrı değil otururken bişey yok ayağa kalkınca baskı var diye gitmedim senindemi öyleydi korktum şimdi
_edaa Aslicrn benim gece uykumda tuttu sancı ama uyandığım halde tekrar uyuyabildim adet sancısı gibiydi ama belim uyuşuktu resmen
demiralpncr Aslicrn Benim de öyle artık. Son muayenede bebeğin döndüğünü öğrendim ve ona bağlıyorum. Baş aşağı durduğu için maalesef çok ağrım var benim de
Aslicrn demiralpncr benim bayadır baş aşağıydı ama sanırım daha çok aşağı iniyo bende ondan düşünüyorum hiç bi iş yapamaz oldum
Ozlem2206 Aslicrn 37+3 yürüyüş yapmam gerekiyor ama 20 dk dan sonra kasıklarımda gerilme batma oluyor çok zorlanıyorum aşağıda baskı oluyor çok fazla
SIDDIKA Aslicrn benimde 36.4 iki haftadır kasıklarıma ağırlık giriyo sanki son gunlerde fazla ayakta kaldığımda baskı çok oluyo dün nst de sancı çıktı tarif ettim son haftalarda vücut doğuma hazırlanıyormuş