umutluannee Mehtapkz Mehtapkz inşallah hamılesnızdr kızlar Bı ıkı gun sonra bnce test yapın cıkmzsada stres olayın hasta olmmıssnız gec cıkcktr kimi insanda gec cıkıo sonuclr hakkında hayırlısı olsun ❤️
Mehtapkz umutluannee Canim reglim subat 11 de bitmis 18 subat catlatma ignesi olmusum 28 gunde bur adet oluyrdm yada 29 4 mart kendi adet tarihim die gosterior igneden sonrada 16. Gunum
Mehtapkz umutluannee Allah bagislasin canm smdi nekadrlik oldunuz banada dua et lutfen insallh bende senin gbi olmusttr
umutluannee Mehtapkz canım catlatma ignesiyle gecen yıl mart ayında kalmıştım malsf 2 bucuk aylıkken kalbi durdu onu kaybettim yenı hamılılıgın normal yolla kldı TUP bebege karr vermıstık adet olcgmı bklrkn olmadım test yptum cıktı 5 haftalık suan
mucizem-2186 Mehtapkz dayanamayıp yaptım 12.gün negatif sonra dün yaptım negatif 😔şuan kasıklarım belim ara ara ağrıyor sanırım bugün yarın olurum. Bu ayda kısmet değilmiş. Rahim filmi çektircem bu ay. Hepimiz için hayırlısı olsun. Umarım sen hamilesindir 🤲🏻
Mehtapkz umutluannee amin canm Saglikla kavusun birbirinize 🤰🧑🍼 bende pazartesiye kadr beklerm gelen giden olmazsa saglik ocaginda kan veririm
umutluannee Mehtapkz saolsn canım sende guzel haber alırsn ınsallah haberini mutlaka bıldr bna dua lırm sennle, 🌸❤️