melekzehra Hiç geçmeyen bi idrar yolu enfeksiyonum var midem bulanıyor başım ağrıyorum karnım kısıklarım ağrıyor doğal yöntemlerle ne iyi gelir bişeyler kullanıp fayda gören varsa bna umut olsun 8 aylık kızım var ona bile bakamıyorum 13+2 günlük gebeyim
Oznurack1 melekzehra hiç bişey deneme sakın. Soğan suyuymuş maydonoz suyuymuş bunlar hep söktürücü özelliğine sahip olduğu için düşük yaptırabilir. Yapabileceğin doktorun yazdığı antibiyotiği kullanıp toz ilaç veya fitil veriyor enfeksiyon için hamileler için uyumlu onu kullanabilirsin. Bol bol su içeceksin doğal yöntem de arıyorsan 🤷🏼♀️ İnşallah şifa olur bende hamile kaldığımda haberim yoktu kanamalı oluyordu idrarım çok ağır geçiren biri olarak sadece başlarda çok zorlandım su içerek atlattım hala da çok su içiyorum..
La_Liberte melekzehra bol bol su ve dozunda meyve ve sebze yemekten başka bir şey denemeyin lütfen. O tür içeceklerin hamilelikte kullanılması doğru değil. Umarım tez zamanda iyileşirsiniz. Sizi çok iyi anlıyorum ben de yaşadım ve yaşıyorum 🥺
Gulden_ melekzehra bol su içebilirsin doktorlar hep bu durumda ilaç alamayacagın için bol su diyorlar enfekaiyonu suyla atıcaksın ağrın için ayak altına sıcak su torbası koyabilirsin yinede. Doktoruna sor
cangirll canim doktorunla gorusmeden kesinlikle kulantan duyma seyler yapma idrar yollari gebelikte cok sik gorulen bir durum