Gamzekr 27 hafta kaç aylık oluyor çok karışık bu ay hesaplama internette farklı farklı sonuç çıkıyor 6 ay bitmiş mi oluyor 27. Haftayı tamamlarsak ?
Ebruuuusalman Gamzekr 6 ay 9gunlük oluyormus dün bnde baktim yani 6 ay bitmis 7. Ayin icinde oluyoruz
Veraleyl Gamzekr 27hafta 2 günlükken 28 haftalik olmuyorsak 6 ay 9 günlük olunca da 7 aylık olmuyoruz. 6.ayin icindesiniz. Günlerle hesaplarsanız daha kolay olur. 30 gün 1 ay 60 gün 2 ay 90 gün 3 ay 120 gün 4 ay 150 gün 5 ay 180 6 ay 210 gün 7 ay 240 gün 8 ay 270 gun 9 ay 😊
Mybabe_mom mink0307 Eylül ayında hamile kaldığım belli sonuçta. Martin ortasında gibi 7. Aya girmiş oluyorum ben mesela. Sende az buçuk öyle hesap yapabilirsin. Çünkü kaç haftalık diye sormuyorlar genelde kaç aylık diye soruyorlar
Mybabe_mom mink0307 Eylül’ün muhtemelen 14-15 inde hamile kalmissindir, bu ayın ortasında 6. Ayın bitecek 7 ye gireceksin. Tabi net tarihi bilemeyiz de yaklaşık olarak böyle
Mybabe_mom Ebruuuusalman son adet tarihi tabiki CNm. Ben sadece dışarıdan kaç aylık diye sorduklarında böyle cevap veriyorum.
Mybabe_mom Veraleyl ben öyle bişey demedim zaten cnm. Tabiki de son adet tarihi baz alınıyor. Ama 40. Haftandayken 10 aylık hamileyim demiyorsun
Veraleyl Mybabe_mom zaten 40 haftalıkken 10 aylık olunmuyor 9 ay 10 gün oluyor. Günüyle hesaplarsaniz görürsünüz 40 haftanın tam 9 ay 10 gün ettiğini
Mybabe_mom Veraleyl Benim sat 28 Ağustos mesela, o gün hamile kalmadım sonuçta. Yumurtlama dönemimi baz alarak ay hesabı yapıyorum. Bu ayın 14 u gibi 6. Ayımı dolduruyorum 7.ye giriyorum. Sizin hesaba göre de 6. Ayim 28 Şubat’ta bitti 7. Ayı yasiyorum.. 😅