Talhahafsa Canlar bugün kontrole gittim hastaneye 35+4 haftadayız nstde sancım çıktı doktor acilde açıklık olup olmadına baktırmamı istedi acıklıgım olmadını ve kabız olduğumu söyledi muayene eden ebe de ama kabız değilim günlük tuvalete çıkıyorum dedım bariz kabızsın dedi hıc bısey anlamadım anlaşılır mı vajinal muayenede kabızlık fikri olan var mı
gzmerdn Talhahafsa çok bilmiyorum ama banada çok manasız geldi. Zaten düzenli tuvalete çıkıyosan kabız değilsindir anlamadım bende duymadım hiç öyle bişey🙄
Esracim Talhahafsa ilk defa duydum. Bende doktor damar yapıma bakarak sende hemoroid yatkınlığı var dedi ve gerçekten o hastalık var. Ama genel cerraha kaç defa gittim sen kabizsin o bile demedi 😀
Talhahafsa gzmerdn yarın ılk isim sağlık ocağındakı ebeyı aramak olucak nete de baktım ama bişey bulamadım merak içindeyim
Talhahafsa Tuba704 değilim dememe rağmen kabızsın dedı kabız mıyım ben dıye de düşündüm bı ara yani 😀 sıcaktan o derece hale geldim valla
deletedmom503 Benimde dr muayene de anlamıstı ben soylemedim hemen ilac vermisti anlamaz zannettim anlayınca utanmıştim😅