N_3637 Mayissannesi bende gecenlerde kolostrum geldigini farkettim kolostrum gelince kilo alınmıyor muymus?🤔
Mayissannesi N_3637 öyle bi yorum aldım ama arastırdıgımda hiç öyle bi bilgi bulamadım. O yüzden bu yorum neye dayanarak yapıldı bilmiyorum. Bu hafta doktor kontrolüne gidicem soracagım doktoruma.. Ama asılsız oldugunu düsünüyorum.
35lavanta Cnsl252525 Tahmini doğum tarihi 19 mayıs ama bakalım ne zaman gelirse küçük bey. Kızımdada 28 mayıstı tahmini doğum 12 mayısta doğmuştu
kubra44 FeriDee cinsiyetimiz erkek .vyle söyleyince tedirgin oldum biraz erken doğum falan olur dedi🤔
FeriDee kubra44 yok canm ya sen kendindr sancı kasılma falan hissetmiyorsan normaldir. Hareketleri nasıl nerde hareket ediyo genelde
Gul-2407 Haftadayım bende sezeryan olduğum için 22-29 mayıs denildi …genel olarak olan sıkıntılar bende de var vajina kemiklerinde agrı ,bel ağrısı sürekli idrara çıkma sanki iyice sıkışmış gibiyim ama yok😊bebek hareketleri arttı bu hafta bir de benimde göbeğim aşagıda gibi 🙃bir kızım var bir de oğlum oluyor
Fasulyem2 28+5 teyim doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz bir şey söyledi mi doktorunuz 30 dan sonra sıklaşıyor mu? Benim ikinci hamileliğim ama pek hatırlamıyorum 😁
Srp22 Aysmaa evet bazen kipir kipir bazende sessiz sedasiz kafaya takmamak.icin biseylerle ilgileniyorum yoksa kafayi yicem
Mavistez Cnsl252525 benimde 18 Mayıs gözüküyor ama normal bekliyorum bir hafta geri yada ileri artık bakalım kısmet zaman daraldikca heycan basıyor 3.bebegim Olcak 😅