Tazeanne0134 Cnsl252525 valla ben normal doğum istiyorum ama bakalım inşallah olur o yüzden 29-30 mayıs tabi yinede belli olmaz
Buki35 Minnosunannesiii benimde tahmini doğum tarihi 19 mayıs ama ilki normal olmustu belki daha önce gelir rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin🙏
Cnsl252525 Ebruuuusalman ilk gebelikte 40 haftanın dolmasını bekliyorlar İkinci gebelikte rahim dr 39 haftaya kadar sıkıntı olmuyor. Benim ikinci gebeliğim ve ayağımda kalça çıkığı var o yüzden belli bı haftadan sonra zorlanıyorum
Ozgktrk Şimdilik beklenen tarih 17 mayıs. Sezaryen veya normal doğum, şekline göre tarih de netleşir ileride 🙏
Tugcesevimli Ozgktrk benimde 17 Mayıs ama sezeryan olacag normal yapsaydım 17 olarak gözüküyordu,bayrama denk geleceğiz sanırım 38 de alacağını söyledi düğünümde bayramda olmuştu 🤣
Cnsl252525 Meri3220 hayır cnm ayağımda kalça çıkığı var ortapedi normal doğum yapamaz raporu vermişti ilk hamileligimde
Gamzeeee0606 Ben uzun zamandır takip ediyorum burayı fakat kayıt olmadığımdan okuyup geçiyordum zaman azaldıkça heyecanım artıyor tabi korkularımda ilk bebeğim olunca
Buki35 Gamzeeee0606 sen gene iyisin ilk diyo korkuyon ben bu ikinci gebeliğim ilk oğlumu normal doğurdum 18..19 mayıs tahmini doğum tarihi doğum diyince parmak uçlarım uyuşuyor şuan😱
Derininannesi_ Cnsl252525 bende mayıs 11 dedi doktor bakalım bebiş nası gelmek isterse hayırla kurtulalım inşallah
daphnesmomm Cnsl252525 bizim de normal şartlarda 24 Mayıs görünüyor ama doğumun ne şekilde olacağı kısmet tabi😌
linamom Bizim de ultrason a göre 20 Mayıs daha doğum şekli belli değil yarın kontrolümüz var çok özledm 😌
PrensesAnnesi- Cnsl252525 aynıyız sanırım 28+5 şuan benim 10 günde önden gidiyor kızçem en başından beri, ne zaman gelir nasıl olur hiç bi fikrim yok 🤷🏻♀️
aysnrsvs Cnsl252525 40 haftam 14 Mayıs’ta doluyor ama ikinci sezeryan olucak ne kadar önce alınır bilemiyorum 39 haftam bayram tatiline denk geliyor
Sevincakarsu aysnrsvs benimde ayni😀14 mayıs Ama sezeryan olacagi için 5 mayis dedi bayram tatili olduğundan 8 mayıs ta olucak