Sevvvv41 Kızlar merhaba bn 7+3 haftalık hamileyim vücudmun heryerini sivilce bastı sizde de öyle oldu mu 😬
ikicocuklubiranne Sevvvv41 ilk hamileliğimde de olmuştu. İkinci hamileliğim yine sivilceler başladı maalesef
ruya92 Sevvvv41 evett bende de oldu 24. Haftamdayım azaldı baya hormonlar çok oynadığı için oluyor maalesef idare edicez Bi şekilde analık kolay değil 😂😂😂🌺🌺🌺
guzel_anne1 Sevvvv41 Hiç sorma aynı durum ben de de var ben tam 3. Ayı bitirdiğim de belim yüzüm ve göğüslerim mayın tarlasına döndü ve giderek artıyor. Kaç tane cildiye doktoruna göründüysem fayda etmedi. Hormonlardan ötürü olduğunu söylediler ve ilaç da veremiyorlar malum hamilelik. İnşallah doğumdan sonra geçer bari diye Ümit ediyorum
evrem_ Ay 13 haftalığım çıkmayan sivilcelerim çıkıyor yüzüme bakmıyorum artık 😁😁 milletin çıkan sivilcesi çıkmaz benim de mayın tarlasına döndü maşallah 😬 ilaç falan da kullanamıyoruz durum berbat 😬
tuce2 guzel_anne1 bana cildiye doktoru sebamed bebek sabunu ve sebamed tonik önermişti.alıp kullanmadım sivilcelerim yavaş yavaş azaldigi icin ama belki araştirip kullanilsaniz yararini gorursunuz
Pelinakcn Benim özellikle 7.haftamda yüzümü aşırı sivilce basmıştı, normalde ergenlik döneminde bile hiç sivilcem çıkmamıştı o yüzden çok şaşırdım ama 12.haftaya giriyoruz ve baya bir azalma var 🙏🏻 Umarım sizde de biter
blueberyy00 Sevvvv41 vücudumun heryerini değil ama bacaklarımı bastı hamile kaldığım günden beri baştan aşağı bacağım sivilce ve sivilce lekesi doldu 😭😭
Minigim38 Gerçek mi bilmiyorum ama kız bebiş lekeler sivilceler yaparmış anneyi çirkinleştirirmiş erkek bebiş de anneyi güzelleştirirmiş