Derininannesi_ Kızlar omzum cok ağrıyo yakı yapıştırsam sıkıntı olur muu 30.haftamdayım benim başka türlü geçmez çünkü bu ağrım hep oluyordu önceden de
Derya_kalyon Derininannesi_ hamileler için yakı zararlı diye biliyorum içerisindeki mentolülerden dolayı
Derininannesi_ Derya_kalyon bende öyle biliyorum ama bel kısmına değil de omuza flan olabilir demişti eczacı bende doktoruma sormayı unuttum
seymaseda Hayır canım hamilelikte yakı ısı bandı ve ağrı kesici kas gevşetici olan kremlerin hiçbiri kullanılmıyor .
Derininannesi_ seymaseda ayy nasıl ağrım var ama görsen kuzum cok fena düştü resmen kolum omzum kırık gibi aynı
seymaseda Derininannesi_ Kuzum ufak bi leğene ılık su hazırla beyaz kalıp sabunu lifin arasına koyup yavaş yavaş masaj yap omzuna rahatlatır seni 😊
Derininannesi_ Ceren12 gebelikten önce olurdu yapardım sabaha geçmiş olurdu kuzum şimdi de nasıl agrıyo görsen kolumu kaldıramıyorum
Ceren12 @Derininannesi_ haklısın canım iyi geliyor normaldede ama gebelikte nasıl olur bilmiyorum çok bir bilgimde yok açıkçası doktoruna veya bir eczaneye sor bence