burcuozturk Bugün ikili test olduk özelde önce ultrason yapıldı sonra kan verdim sonuclar cuma günü cıkcak. Kanda ki sonuclar gec cıkarda doktor ultrasonda baktı sağlıklı dedi ama hiç ense kalınlıgını söylemedi burun kemiğini falan ay bende sormayı unuttum heycandan 🤷♀️ Buda mı cuma belli Olcak??? yoksa insan illa içine bişe Düşüyo 22 yasındayım ilk gebeliğim inşallah bişey çıkmaz 🙇♀️🙄😔😔
ozlemkrts burcuozturk ben devlette yaptırdım 2 dk baktı hiç bişey demedi sadece sıvısı ii dedi cinsiyetini sordum oralı bile olmadı sonra kan verdim o kadar
sudamlasi burcuozturk yok canım ultrason da gördüğü cuma günü belli olmıcak o an göruyo sıkıntı olursa söylüyo doktorlar
Nuraypazarlioglu burcuozturk ense kalınlığı burun kemiği dudakları böbrekleri vs her şeyini aktığı an söylemesi gerekiyordu canim benim.oyle olmustu
dphnln burcuozturk Bir sorun görmediği halde söylememiştir diye düşünüyorum. Bir sonraki muayene mutlaka hatırlatın ya da sonucunuzu öğrenmeye gittiğinizde/aradıklarında falan.
burcuozturk Nuraypazarlioglu ya bide o var ben 20 dk fln bakılcak sanıyodum 10 dakkamı ne baktı offf ağlıcam valla bi bok söylemedi nefret ediyorum işini böyle yapanlardan 😭😭😭
Nuraypazarlioglu burcuozturk sıkıntı yapma devamlı özele gidiyorsan doktora söylersin tekrar bakar ben ayrintilidan sonraki randevuya gittiğimde burun kemiğini falan tekrar söylemişti ultrason makinesi kendiodasindaysa soyler
Busraakkaya burcuozturk sağlıklı dediyse korkma zaten ikili test kedin bi sonuç değil risk yok dedikleri insanda çocuk otizmli doğuyo yada otizmli olacak dediklerinde çok sağlıklı doğuyo sen içini ferah tut iyi beslen gerisi rabbimde 😊🙏🏻