Gamze123 24 haftalık hamileyim vücudumun heryeri kaşınıyo ve kapardı yara oldu kremler falan kullandım fayda etmedi safra asitleri yaptırdım bişey çıkmadı iğne oldum avil ampul yine fayda etmedi başına böyle bişey gelen varmııı😖
Sema99 Gamze123 Ciğer enzimlerine baktır canom benim de öleydi o kadar çok kaşımışım ki nerdeyse vücut enfeksiyon kapma üstüne gelmiş
Selcannnn Gamze123 29 haftamdayim butun vucudum ayni ılık duşa giriyorum tek çare canım cnku hicbisey fayda etmiyo havalarda sicak ter iyice vucudu kabartip yara yapiyo malesef 😣
Gamze123 Selcannnn ilaç falan kullanıyomusun canım benim çok kötünoldu vücudum iz kalır gibi duruyo 🤦♀️
Selcannnn Gamze123 doktora git canım tek çare yapcak bisey yok ona cnku ben doktora gittim hormonlardan kaynakliydi testlerde hicbisey cikmadi doktor bol bol yıkan teri üstünde bekletme yara olmasin vucudun demisti az biraz terliyim hemen duşa giriyorum 😣
Selcannnn Gamze123 bi krem vermisti kullandim bi faydasi olmadi duş daha etkili geldi kremi biraktim bende canım