benito Kızlar ben bugün önce idrar testiyle sonra da kan testiyle hamileliğimi öğrendim. Çok şükür mart gebelerinin arasına katıldım. İsteyen herkes için canı gönülden dua ediyorum. Tez vakitte müjdeli haberi alırsınız inşallah 🙏🏻🥰
tatlisbirkiz benito hayırlı uğurlu olsun. Bende ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ediyordum fakat 25. Gün oldu hala göremedim. Adet günümde 1 gün gecikti kan versem çıkar mı acaba :)
benito tatlisbirkiz teşekkür ederim 🥰 kan testinde daha erken çıkıyormuş. Belki değer düşük çıkar ama bence varsa çıkar 🙏🏻
Hzlkaya tatlisbirkiz yumurtlama göremediğiniz için adet olmadınız muhtemelen bir doktora göründünüz mü yumurtalamanızda bir problem var mı yok mu diye
tatlisbirkiz _almirasmom canım bugün de idrar testi yaptım çıkmadı. Ümitlenmekte istemiyorum ama elimde değil :) hayırlı uğurlu olsun sizede inşaAllah
tatlisbirkiz Hzlkaya canım ben düzenli olarak muayene oluyorum çikolata kistim var, ama yumurtlama için hiç takip edilmedim. Amh iyi çıkmıştı belkide bu ay yumurta yeterli olgunluğa gelmemiştir diye de düşünüyorum. Gebelik ihtimalinide düşünmeden edemiyorum :))
Hzlkaya tatlisbirkiz test yapmışsınız olsaydı çıkardı muhtemelen yumurtalar çatlayacak olgunluğa ulaşmamış doktorunuz yumurta geliştirici vermeli doktorunuza söyleyin bir ay da o takip etsin yumurtalarınızı inşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız 🙏🏼