Mercan12 Mucizeannesi28 herhangi bir belirtim yoktu midem bile bulanmiyordu cok rahattım sanirim doktor bugün kıza benzetti kızım oluyor 12. Haftadayim
KBTd Mucizeannesi28 ben 15’teyim çok şükür hiçbir sorun yaşamıyorum ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti ne aşermeler sadece kasık ağrıları ve bazı bölgelerde tüylenme oldu ve sık tuvalete gidiyorum
Pinpirikanne Mercan12 bnde bgun 12 haftalık oldum pzrtesi randevum söyler mi acaba bana da siz ozele mi gdiosnz
Esra33-34 Suan tam 10+3 mide bulantısı kusma koku hassasiyeti sinirlilik depresyon ne ararsanız var😀 ilk gebeliğimde ne kusma bulantı ne sinir koku hassasiyeti hıcbıseyum yoktu. Bunda tam tersiyim
Merveymen50 Şöyle bende şişlik var sürekli karnım tok gibi hisediyorum azcık yiyyom hoppp karnım şişiyor rahatsız oluyorum
Pinpirikanne Mucizeannesi28 benimde aşırı rahatszligm olmadi ılkten farkli bu sefer aşırı uyku hali ve mide ağrım oluyor sdece baska bsey yok şükür 🙏
Mercan12 Pinpirikanne evet özele gidiyorum devlet biraz geç söylüyor özelde zaten net değil tahmin diyor
Melikesylan Benimde hiç belirtim olmadı 13 haftadayım bir iki gündür mide yanması onun haricinde bir problem yaşamadım ilk başlarda azcık midem bulansın diye dua etmişliğim bile var☺️
2koftemom Melikesylan delisin sen o mide bulantısı bildigin mide bulantısı gibi degil bildigin uzun yola cıkmıssın otobüs tutuyor heran kuscakmış gibi yorgunluk bitmeyen yolculuk gibi🥴
Melikesylan 2koftemom hahaha😂 evet öyleymiş ama nazlanma sebebim bile olmadı ne bilim gebelik psikolojisi
ebrulegarci Mucizeannesi28 yorgunluk mide rahatsızlığı rabbbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼
Pinpirikanne Mucizeannesi28 bnce sansliyiz iyiki boyle kusma cok kötü bsey ya ilk hamileligimde kusmustm baya bunda yok oyle farklı hamilelim ıkinci diye mi cinsiyet farki mi bilemiyorum 😊
Mucizeannesi28 Pinpirikanne Allah’ım sağ salim hayrlı bı şekilde nasip etsin de inan insan hepsine razı oluyor