Anneoluyorummmm valla cnm normalde bakmıcaklardı baktıkar son 1 haftadır nabzım yuksek ben panık atak oldugumu soledım o gunku noetcı doktor allah kımsenın basıan kotu doktor vermesın çok onemlı doktor gercekten allah onu bıldıgı gıbı yapsın neyse nabzın yuksek dedı evet panıgım var korkuyorum dedm hastane ortamı cıhazlar benı gerıyor dedm tm kan alcz dedı tm dedım kalbınde problemı var ona bakcm dedı ben dahada oanık oldum sonra dedı senı emara alcm akcıgerıne bakcm emara koyuncads bı ılac vuruyor damarlar net gozuksun dıe ben ıstemıyorum dedım hanı ılac emar osıkları vs olmaz bebegıme zararı olur dedım ben bosuna okumadım zararı olsa yaptırmam dedı esımı aradım konusturdum dedım ılac emar vs esıme dıo ıyı o zmn ben solıcegımı soledım ya esın ölür ya kızın ölür yada ıkısı bırden ölür esım dedı kal orda senı almaya gelıom ben tıtrıom o ara tabı neyse enınde sonunda yaptı dedı heyecandan gormedım bısı baska hastaneye gonderdı kalbıme damar uoluna kapacıklara akcıger damarlaeına fln baktı allaha sukur sorun cıkmadı oyle kotu bır gundıkı allahım hıcıımseye yasamasın normal doguma olan %10 ıhtımalımı bıle bana sıldırdı doktora yalvardım sezeryan ıcıj allaha sukur bu doktor ıyıydı anlayısla karsıladı ızun oldu ama kb