N_3637 blueberyy00 doğum ucreti içinde livdeki gibi fotoğraf çekimi veya oda suslemesi oluyor mu sormuş muydunuz?
Efnan-77 Busra2013 banada doktorum istersem yarın suni sancı vererek doğumu başlata bilceğini söyledi hepimizin hakkında hayırlısı artık
Busra2013 Efnan-77 sunımı alacaksınız sız banada dedı sunı yap ama kanalda bıle dehıl 2.3 gun acı cekersın dedı
Aycan051415 Busra2013 hadi gözün aydın canım bitirdin günleri doğumda banada dua eeett sağlıkla dogurayim ya sağlıkla kucağına al inşallah canim
Mevaninannesiii Busra2013 kaynanan için kesilmedin bak ayıp ettin ona 😂😂 şaka bı yana kuzum hayırlısıyla alırsın inşallah bebeni kucagina ♥️
Busra2013 Mevaninannesiii hahaha aynen yaxık ettık kayannaya😂😂annemde kalcm 2 hafta o lohusalıkla bıde kaynana cekemezdım😂
Aycan051415 Busra2013 aaay ederim tabii hiic bisey anlamadan sorunsuz pozpozitif bi doğumun olur insallah
Gzm23 Busra2013 canım valla şükür sonunda yavuruna kavuşmana az kalmış bende sezeryan düşünüyorum kaç haftalık iken sezeryan oluyor bana dua eder misin bfnde sağ salim yavuruma kavuşayım 🙏😇🤗
Busra2013 Gzm23 bılmıyorum cnm ne zaman yapılıo benım bu gune kdr hep normal dıe planladıgkız ıcın son dk sezeryan donustu o yuzden ben suan 39+4 pazartesı 39+6=40 hafta yanı
Gzm23 Busra2013 anldım canım benlm inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın allh rızası için bana da dua eder misin riskliyim 33+5 haftalığım 🙏🙏😇
Busra2013 Mevaninannesiii aynen oyle esım ıcınde annesı oyledır bılemem ama gercekten bana hıc ıyı degıl hamı elıme bı su vermedı ben yaoamazdım onunla