gizemrdpl Kızlar 12+1 haftalığız ilk olarak bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissettiniz ☺️ Sesimizi bu haftadan sonra algılamaya başlıyorlarmış sanırım…
deniz_kizi gizemrdpl gizemrdpl ilk gebeliğimde 16 hafta civarında hissetmiştim. Şimdi ikinci hamileliğim 14 haftalığım ve yeni yeni hissetmeye başladım
muserref02 gizemrdpl henüz hissetmeye başlamadım 15 haftadayız bizde☺️ Ama bebekler dış dünyadan gelen sesleri 17.haftada duymaya başlıyor ❤️
gizemrdpl deniz_kizi bakalım ben ne zaman hissedicem ☺️ Klcaysgl her bebekte farklı oluyor sanırım ☺️
Yagmur2210 Klcaysgl ilk hamilelikte oluyor canım zaten çok minik hissediyorsun böyle karnım bir yerinde segirme gibi şimdi 32 hafta olduk biz bugün Dr kontrolüm vardı ama bebiş ters baş yukarda ayaklar aşağıda bnde biraz önce post açmıştım ins Allah döner 😔
Klcaysgl Yagmur2210 aaa inş canim döner ya bende 23 haftamda en son gitmişdim baş aşaği demişdi şimdi 27 olduk ne oldu hiç bilmiyorum
minnosveannesii Şuan 20 haftaligiz yeni yeni hissettiriyor kendini dün çok güzel kipirdadi konuşmama tepki verdi çok güzel bir hisss😻