Saralya Merhaba kizlar 31+3 günlügüz dün randevum vardi bebegin suyu azmis sinirda dedi böyle olup kendilignden suyu cogalabilirmi😪
KuzeyBabysMom Saralya Esenkaplan benimde öyle 28. Haftada 14 idi. 30. Haftada 9a düştüğünü öğrendim kovid geçirmiştim ondan mı diye düşünüyorum ciğer geliştirici iğne bile vurdu doktor erken doğum riskim var . Şu an 33. Haftadayım 11 olmuş anca havuç suyu içiyorum sürekli yatıyorum deveci armudu yiyorum ve en az 3lt su içiyorum her hafta kontrole gidiyorum anca 11 e yükseldi sizin ne kadar çıktı
Emine_47 Saralya bende 28 haftaligim aynisini yasadim normal olcusu 6 olmasi lazimken benim 4 mus su seviyesi cogaltmaya calisicaz yoksa erken dogum olur dedi doktor :/
Oguzmine KuzeyBabysMom suyun az olmasndan kaynaklı yatıyorsunz yoksa başka bir sebepten dolayı mı erken doğum riskiniz var yatıp dinleniyorsunuz Bnmde suyum az çalışıyorum ve ev işide yapıyorum sormadmda tedirginim şuan
Oguzmine KuzeyBabysMom suyun az olmasndan kaynaklı yatıyorsunz yoksa başka bir sebepten dolayı mı erken doğum riskiniz var yatıp dinleniyorsunuz Bnmde suyum az çalışıyorum ve ev işide yapıyorum sormadmda tedirginim şuan
Eceisss Emine_47 bende 31 haftalığım benim de suyum 4 cm şuan yatıyorum hasyende her an doğuma alabiliriz seni dedi doktor 🥺🥺
Oguzmine 290392 kaç haftada düzeliyor acaba bnde her hafta takipte olucam bu hafta gittiğimde artmamş moralim bozuldu
KuzeyBabysMom Esenkaplan olsun haftanız biraz daha erken şansınız var şimdiden başlarsanız toparlarsınız hafta ilerledikçe suyu çoğaltmak zor oluyor 10 günde havuç suyu bol su ve istirahat ile 9dan 11e çıktı benim
minikpandammmm Esenkaplan benm 18. Haftadan beri 6 cm 27 olduk hep normal yeterli diyorlar . Anlamadım 🙄
Oguzmine Bzde 30+2yiz geçen hafta 8.5 tu şuan 8.8 İnşallah artar Su azalmasında dinlenmek gerekiyor mu ben çalışıyorum onunla ilgili bişey demedi doktorum sormadımdaa şimdi korkuyorum evi süpürürken ederken çalşırken
Derya_kalyon Oguzmine 26 haftalığım benimde şuanda suyum az yatış verdi doktor magnezyum yüklemesi yaptı hafta içi kontrolüm var . Fakat bana bol sıvı tüketmemi ve dinlenmemi söyledi bende çalışanım rapor verdi direk çalıştıramam seni dedi bence rapor alman en hayırlısı
290392 Oguzmine benim de sınırdaydı bu şekilde 1 heftada artırdım, tabiki düşme ihtimaline karşı hala devam ediyorum
KuzeyBabysMom Oguzmine doktorum biraz erkenden tedbir alan biri ayriyetten rahim ağzımda kısalma var günde 3 defa progestan kullanıyorum zaten o yüzden yatıyordum şimdi ikisi de üst üste gelince yatmaya devam dedi
Leyyaall Saralya 27. Haftalarda suyum sınıra düşmüştü 10 gün boyunca sabah aksam birer bardak havuç suyu içtim suyum öyle güzel arttı ki doktorum şaşırdı 32 deyim suyla alakalı bir problem kalmadı şekeriniz yoksa tavsiye ederim mutlaka