Nermin_nur1 Kızlar ben ufak ufak kıyafet almaya başladım çarşıya çıktıkça bir iki alıyorum . Yakın zamanda da beşik bakacağım ? Yeni doğan bebeğe alınacaklar listesinde neler var birbirimize fikir olsun 🌸
Ebrucm Nermin_nur1 hastane çıkışı bebek çantası bı kaç zıbın battaniye aldım elime para geçtikçe almaya başladım
Ysgl26 Nermin_nur1 başladık mı? Bitirdim bile 😅 sadece bez krem ve şampuan kaldı onları da en son alcam artık
sema_altas55 Nermin_nur1 22 haftalık olduk bende kıyafetlerini neredeyse tamamladım diyebilirim sıra büyük eşyalarına geldi beşik araba vs
ipekveannesi Nermin_nur1 çorap dahi almadım 20+5 🙄 haftaya ayrıntılı var ufaktan başlarım. 2.bebegim olduğu için büyüğünden kalan beşik ve bebek arabamız var. Ama herşey ateş pahası Allah yardımcımız olsun
Nermin_nur1 Ecodero Yaa🙈 Keşke son zamanlara bırakmasaydınız, o zamanlar zor oluyormus çünkü o yüzden söylüyorum 🙈
Nermin_nur1 ipekveannesi aynen canım iyi yapmışsın 20 den sonra daha mantıklı cinsiyeti falan da netleşmişse rahatça alıyorsun 🙏🏻 Bende yavaştan alıyorum işte elime para geçtikçe çarşıya çıktıkça
Ysgl26 sema_altas55 annem yakında oturuyor 10 dakika var aramızda ama ona artık son zamanlar ihtiyacım olur. Ne biliyim bi gaza geldim aldım herşeyi 😊
ipekveannesi Nermin_nur1 14′ten beri belli bizimkinin. Kız olursa ablasınınkileri giyer dedim herseyimiz vardı. Ama oğlum sürpriz yaptı. O yüzden sıfırdan almam gerek 😅 Yakınımda yengem vs verecek oğlunun küçülenlerini 3 aylık bebeği. Eksik neyse liste yapar alırım yavaştan