Sibelmr Bayanlar oncelimle merhaba 🌹size bir sorum olck progestan kullnanpta sonrada kanama yasayanlar varmi acaba 🤔
Suzannaz Sibelmr ben kanama ile acilen gittim bu ilaç yazıldı baya uzun süre kullandım sadece 3 gün yaşadım hala kanama.
Fatma0090 Sibelmr kanama yapmayıp kanama durduruyor canım Bn suan progestan 200mg ve 50mg iğnesini kullanıyorum
Sibelmr Suzannaz bnde artik kullnaya basladim 6+5 gunluguz cnm ama nezmn icsem progestani aradan bi 10 15 daka sonra kanama leke leke gelio sonra kesilio suandada ayni seyo yasiorum bo yandandan cok korkuyorum ama
Buseeeeeeeee Mubufe bende kullanıyorum 200mg olanı 13 haftalik ayağa kalkınca makinaya bulaşık bile koyunca geliyor endişe ediyorum sürekli
Glsnisa14 Bende lekelenme ve kan vardı ama yoğun değildi dediğin hapı kullandım sabahına azıcık kan geldi ama sonrasında gelmedi 10 gün sonra kontrole gittim bebek iyiydi .25 Kasım’da doğurdum 👶💕
Mubufe Sibelmr valla hiç bilmşyorum ilk oğlumda hiç olmadı o kadar gezmiştim bunda yattıkça kanamam oluyor umarım sağlıkla doğururum hayırlısı olsun