T12b1a Kızlar neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor ben 15+4 haftalık hamileyim bişeyler aldınız mı veya sizinde benim gibi korkularınız varmı
Busssx T12b1a Bende 15+5 henüz hiçbir şey almadım cinsiyeti netleşmedi tahmin yapıldı halen benim en belirgin stresim o sıcaklarda nasıl yapıcaz hem bebek hem biz pişeceğiz 🥲🥲😂
Betusgani T12b1a 14+4 👼 29 Ağustos diyola ama nasip kısmet ne zaman gelmek isterse sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰
Mercimek1234567 T12b1a Bende 15+3 haftaligm haka cinsiyeti ogrenemedik bisi almadk henüz sizin cinsiyetiniz bellimi?
T12b1a Busssx Bizimkisi belli oldu erkek dedi Annemde yeni doğan hepsini aldı ben daha elimi sürmedim korkuyordum ben heran bişey olucak diye
Karelinannesi 14+3 deyim Pazartesi günü cinsiyet kesinleştirmek için gideceğim 🙏🏻 Eğer kesin konuşursa direkt gidip hastane çıkışını almak istiyorum en azından 🥰 evde bulunsun istiyorum bi parçası 🙏🏻
T12b1a Karelinannesi Hayırlısı olsun kuzum gönlünden geçen olsun inşallah benim annemde almış herşeyi
T12b1a Busssx Ya bizim olmuyordu kuzum tüp bebek tedavisi görürken doğal yolla hamile kaldım öbür hamileliklerim hep düşükle sonuçlandı buralardada okuyorum 16 haftalık 17 haftalık düşük oldu diye etkileniyorum galiba birazda stresliyim
T12b1a Mysaa Benimde azıcık cıktı hayırlısı olsun kuzum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Karelinannesi T12b1a valla şimdiden almak en iyisi son ana kalınca hem zor oluyor hem unutulanlar oluyor falan
Busssx T12b1a Lütfen en güzel zamanlarınız kaygı ve stresle geçirmeyin bu anların tadını çıkarın rabbimin izni ile hiçbir şey olmaz Allah bunu size ummadığınız zamanda yollamış bence mutlu olun hiç kendinizi stres etmeyin düzenli beslenin egzersiz yapın 🤍
Mysaa T12b1a amin amin canım insallah cinsiyet belli oldumu ben Pazartesi kontrole gidicem en son 10 haftalıken gitmiştim bilerek bekledim 😊 o haftalarda genetik test yaptırdıgım için belli olmustu cinsiyet erkek ☺️
T12b1a Busssx Kız benimde çıkmıyordu azıcık göbekte var sanki yeni yeni cıkıyor böyle farklılaştı 😂 göbekli olmak kötü
Aylizdeniz Bende 16 haftalıgım kzıım olcak bebek esyalarıda pahalı yavas yavas alıcaz allah yardımcımız olsun inşallah
T12b1a Aylizdeniz Evet çok pahalı annemle e bebeğe civile felan gittik ne aldık sanki yeni doğan şeyleri atlet işte 3 takım emzik alt pijamaları anam 600 tl verdik şimdiden başlanması mantıklı cok pahalı bi tarak seti bakım dedim 250 TL
Betusgani T12b1a Amin İnsaAllah 🥰 hemde hiç geçmiyor kontrol günü gelse de görsem iyi mi diye bekliyorum 🥲🧿
kubraa28 Benim de 15+2 13.haftada Dr %90 kız demişti. Bende kız hissediyorum 1tane oğlum var Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin😍
T12b1a kubraa28 Allahım gönlünden geçeni nasip etsin bende hep erkek hissediyordum doktor erkek dedi zamanlar geçmiyor 😊
Mercimek1234567 kubraa28 Ayy ne guzel benmde bir oglum var bende 15+3 gunlugum biz hala ogrenemedik insallah Rabbim bizede nasip eder gonulden geceni ama hayrli ve saglikli olmasi herseyden onemli tabiki