-anne-oluyorum- 15.haftada bebeğin aşağıda olduğunu söyledi doktor rahim ağzı uzunluğu normal 40 mm dedi ama ileride erken doğuma sebep olabilir dedi çok korkuyorum düzelir mi 🥺
Aselinkooo -anne-oluyorum- ağrı sancı kanama yoksa aradaki uzunluk yeterliyse bişey olmaz Allahın izniyle. Yakından takibini yapar doktorunuz 😊
1Pamuk -anne-oluyorum- Rabbim ol der ölü verir güç versin size de ona da üzülmeyin inslalah dua edin sürekli Allah görür sizin dualarınızı 🤲🏻❤️
bebekrehberi Ben 27. Haftadayım. Benimki de epey aşağıda. Gömmüş kafasını oraya, aynı pozisyonda yatıyo öyle:) doktor beni de ölçtü uzunluk iyiymiş. Sorun olmaz dedi.
Cellci bebekrehberi aşağıda olması rahimde baskı yapıyor mu? Benim bugün öyle bir baskım var, rahimde doluluk gibi bişi
Aselinkooo -anne-oluyorum- çok dikkatli olun ağır işlerden ani hareketlerden sizi sıkıntıya sokacak herşeyden kaçının Elinizden gelen en fazla bu olabilir Gerisi takdiri ilahi Vaktinde sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻😍
-anne-oluyorum- Hayalimdekiseruven Öyle mi kaçıncı haftadan itibaren aşağıdaydı ve ağrı yapıyor muydu
Hayalimdekiseruven -anne-oluyorum- 34den beri evet çok ağrı yapıyo mutfağa kadar yuruyemedigim zamanlar oluyor
-anne-oluyorum- Fyzmv inşallah ben ve benim durumumdaki tüm hamileler sağ Salim kavuşuruz bebeklerimize
Edasenell -anne-oluyorum- bende de aynı şey vardı ama yavaş yavaş yuları cıkıyor demişti 17.haftamda hafta ici gidecegim
seon90 -anne-oluyorum- düzelir kuzum çıkar yukarı benmde öyleydi ilk hamileliğimde.endişeli olma bebişede yansımasın.