Lulikli Mucize7 evet sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içiyorum sabahları kahvaltıda süt ve süt ürünleri tükettiğim için 2 saat geç içiyorum akşam da yemekte yine aynı şekilde😊
MerveeD Mucize7 Sabah aç karnına aslında ama bende cok mıde bulantısı yaptıgı ıcın doktorum kahvaltıdan 2 saat sonra içebilirsin dedi ben öyle içiyorum
yeliz0624 Mucize7 akşam yemeğinden önce olabilir mi acaba doktorunuz size dedi mi iki kere yada bir kere diye
Mucize7 MerveeD bana şimdi akşam aç karına yazmış nasıl içeceğimi şaşırdım yemekten önce mi içmeliyim yani bu saatlerde
MerveeD Mucize7 eger Kı akşam aç karnına dediyse yemekten 15 20 dakıka once için ama o ilacı içtikten sonra süt ve süt ürünleri yenilemesi gerekiyor 1 saat kadar diye biliyorum
Mucize7 yeliz0624 akşam aç yazmış canım günde bir defa şimdi interntte okudum da sabahları içiliyormuş genelde süt ve süt ürünleri tüketmemek lazımmış ben sürekli süt içen biriyim ilk defa kullanacam korktum bi 😂
yeliz0624 Mucize7 bunu bende bilmiyodum bak sabah içiyorum direk kahvaltıya oturuyorum ben bi sorun olmadı şimdiye kadar ama bende dikkat ediyim
Deletedmom_33 Mucize7 unutmazsam sabah içiyorum sezeryandan sorma başladım 3.aya kadar kullsnscakmisjm. normalde gebelikte Oroferon kullanıyordum sabah aç
Irem_23 Kızlar bu ilacı bende kullandım ama kabızlık yaptı bende hemen bıraktım benim gibi bu sorunu yaşayan var mı aranızda
Irem_23 Mucize7 Aynen canım ben de 2 3 gün kullandım bıraktım çok kötü oldum hatta ilaç almak zorunda kaldım kabızlık için bugün de doktorum değiştirdi demir ilacını
Minnosbaby Mucize7 sabah aç karnına 2 3 kere kullandım maalesef kötü yan etkiler yaşadım bıraktım canım