bir_pasa_annesi İyi akşamlar kizlar 2 ci bebek istiyorduk 1 yıldır sorun yoktu ama olmuyordu yarın âdet günüm su ben dayanamadım test yaptım ve sonuç bu nolur dua edin sağ salim kucağıma alayım akşam gidip kan vericem
ayseguuuLLL_ bir_pasa_annesi hayırlısı ile kucağına almayı hatta tüm hamişler olarak hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım 🤰🙏
Gzm23 bir_pasa_annesi hayırlı uğurlu olsun kuzum rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏😇😇
ayseguuuLLL_ bir_pasa_annesi ilk bende 37.1 çıkmıştı 3 haftalık hamiştim şuan 22 haftalığım sende de var bence yinede sonucu doktorunun görmesi önemli 😘
bir_pasa_annesi ayseguuuLLL_ aradım doktoru aradım çok yeni hamilelik pazartesi sağlık ocağına kan ver sonucu al beni ara ne zaman gelmen gerektiğini söylerim dedi sağlıkla kucağına alma nasip etsin inşallah içimi rahatlattın sen ne zamandi 37 çıktığı
ayseguuuLLL_ bir_pasa_annesi benin adetim düzensizdi zaten kasık agrısından şüphelendim test yaptım çok silikti sonra erken gebelik yaptım ondan çıktı hafta sonuydı sonra pazartesi kan verdim 37.1 çıktı 3 haftalık hamiş oldığumu ögrendim şuan 22 haftalığız 😍
bir_pasa_annesi ayseguuuLLL_ kuzum bugünde kan verdim cuma günü 46 çıkmıştı şimdi 202 çıktı normal demi 3 günlük artış doktoru aradım normal dedi